Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.07.2009, 18:01:34
georgepacuraru
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Asa cum este acum pozitionata biserica ca putere fata de stat este foarte bine. Sa ne fereasca Dumnezeu de un stat condus exclusiv de Biserica. Daca sa zicem ar cadea UE si ar veni Biserica la putere, peste noapte s-ar instaura o dictatura asemanatoare inchizitiei. Foarte multi fanatici care nu au nimic in comun cu credinta si care stau in expectativa(asa cum se poarta pe la noi si cum au iesit si la 89), s-ar transforma imediat in calaii noii Ordini Bisericesti si ar incepe sa cada capetele celor care au fost denuntati de populatie ca fiind eretici. Ar incepe un adevarat macel.

Cautati sa vedeti documentarul despre arhivele secrete ale Inchizitiei lui Torquemada si o sa vedeti ce inseamna Puterea absoluta a Bisericii, si daca credeti ca asta ar avea loc numai la catolici, mai ginditi-va! cit de salbatici am fost noi la revolutie si daca NI SE DA POSIBILITATEA SA "EXCELAM" in asemenea miscari si cum i-am executat pe ceausesti ca pe niste ciini FARA JUDECATA!
andrei, dar noi nu suntem inchizitia ,aia a fost numai la catolic. Biserica este unealta prin care Dumnezeu isi face lucrarea prin Biserica pe Pamant. Romania e tara sfanta popor crestin si nu ne paraseste Dumnezeu la greu.Eu ma rog zi si nopti ca Patriarhul Daniel sa candideze la Presedintie ca sal votez. Un stat crestin e ceva normal.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
de unde sa ma rog icer82 Intrebari utilizatori 1 24.02.2010 14:18:37
Unde gresesc??? simona76 Generalitati 7 30.12.2009 13:59:35