Mai exista vindecatori..?
Stie cineva daca mai exista fiinte care au dobandit harul vindecarii....Asa cum a fost de exemplu Parintele Porfirie din Grecia, sau binecunoscutul Paisie din M. Athos....si poate multi altii de care nu am auzit eu..? In special la parintele Paisie, te ajuta si ca uneori nestiind problemele pe care le avem, te ajuta enorma cineva care vede el problema , o intelege, si iti da solutia, eliberare, alinare, prin fluxul iubirii si al luminii pe care o traieste, si care vine de la Domnul...care iti da vindecare din profunzimi, regenerare sufleteasca si biologica deopotriva....Plus ca langa o asemenea persoana din caldura si gingasia iubirii divine pe care a ajuns sa o traiasca, se rasfrage asupra ta sentimente de incredere, simti alinare, protectie si grija parinteasca...ocrotitoare....Legatura cu el se pastreaza si o simti si la mari dinstante......
. .... ... Mai or fi astfel de persoane...?stie cineva....? Mii si profunde recunostinte anticipate pentru cei care imi vor oferi ajuto in aceasta directie...
|