Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Din Vechiul Testament

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.08.2009, 17:55:54
rightful8912
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Nu cred ca omul ala a murit NUMAI pentru ca a strans lemne de pe jos. Eu cred ca Dumnezeu l-a asteptat toata viata lui sa se indrepte si sa se intoarca spre El si degeaba. Cred ca era un caz fara speranta care a avut sfarsitul in acea zi - fatala pentru el.

E bine de stiut ca moartea vine pentru orice om rau atunci cand omul este intr-o stare din care chiar nu se mai poate intoarce spre bine. Altii pot muri exact cand sunt pe calea cea buna si raman intr-o stare de bine vesnic. Dumnezeu stie cel mai bine cand sa ne intrerupa viata pe pamant, dar asta e in functie de raspunsul pe care I-l dam noi in rastimp.

Mai sunt si alte cazuri grele in VT pe care e dificil sa le intelegem sau care sunt imposibil pentru noi de patruns cu logica noastra si la prima vedere.
haide ca aberam de peacuma...acolo scrie clar...el aduna lemne...si dumnezeu l-a omorat...poti sa accepti asa ceva?...u ai face asa ceva?
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce Dumnezeu ii iubeste pe oameni? florin.oltean75 Generalitati 3 22.02.2012 20:28:10
Dumnezeu nu vrea suferinta omului caty_deea Despre Biserica Ortodoxa in general 17 07.02.2011 23:14:52
oameni care nu au crezut in Dumnezeu cozia Intamplari adevarate 5 28.07.2008 20:15:06