Poate duminica viitoare
[SIZE=2]E duminica dimineata, esti in pat, te intorci, ti-e somn, gura ti-e uscata , iar ai facut-o lata azi noapte , iar ai ajuns in zori acasa, prea mult alcool, tutun si dans te-au epuizat, poate ti-e patat tricoul de sangele ce a curs in scandalul in care te-ai bagat, oricum ce conteaza esti tanar, nu faci nimic altceva decat sa-ti traiesti viata..auzi un clopot, a da, e slujba..de cand n-ai mai fost la slujba?..sa tot fi trecut ceva vreme,..parca ai fost in noaptea de inviere nu?..oricum in ultima vreme n-ai avut probleme asa ca nu ai avut nevoie de Hristos, de Biserica , de Sfanta Liturghie..a ,ce e aia? eu sunt tanar... mda..de parca conteaza..Tinere tie-ti zic astazi scoala-te..fa-ti ordine in viata, uita-te pe ce cale ai apucat, uita-te pe ce drumuri pline de mocirla umbli, uita-te ce anutraj ai, ce prieteni ai, ce obiceiuri ai si gandeste-te , sunt lucrurile acestea in ordine?
El e langa tine, a fost si azi noapte in discoteca numai ca a stat deoparte ca sa nu te faca sa te simti jenat, e si acum langa patul tau, incearca sa-ti sopteasca "Vino la masa Mea" ..nu departe de tine ,in bisericuta din cartier deja a fost data Binecuvantarea pt Sf Liturghie, mai ai un pic de timp...,ce? doar n-ai inebunit, oricum n-am haine pregatite, mi-e somn , mi-e rau si in plus nu le prea am pe astea cu biserica si pedeasupra ma enerveaza barfele de acolo.. logic ca nu ma duc, Hristos sta..se uita la tine, pe obrazul Lui curg doua lacrimi.. te mangaie , apoi se pregateste sa iasa, trebuie sa mearga la Sfanta Liturghie sa se jertfeasca iar, isi mai intoarce odata privirea spre tine se uita cu iubire si cu mila ..iar apoi sopteste ..."poate duminica viitoare"
[/SIZE]
Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
|