![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
shi ce scriere itzi place domniei tale? aia descoperita de Champollion sau de masson dixon? shi ce ai vrea dumneata sa-tzi spuna lozincile? Dumneata nu shtii ca este scris in scripturi lozincile astea? sunt Legea shi proorocii... ca eu din decalog tzi-am zis ceea ce este scris acolo la legea 4-a... shi a doua pe care le-ai tradus dumneata asha fel incat legea 2-a lipsea shi a patra era priceputa greshit... explicata greshit... Deci daca nu-tzi spun nimica lozincile mele asta ar trebui sa itzi dea serios de gandit ca defapt ai uitat pe Dumnezeu... ai uitat sa-i urmezi poruncile Sale shi te-ai apropiat de alte lozinci cu care shi pentru care "prefaci" totul in lozinci ca sa ai ce shi cu ce combate... acuzandu-le mereu ca-s doar lozinci... care nu spun nimic, fiindca-s ale mele... poi daca nu-s ale mele ci "ale Mele" atunci ce ai sa te faci? deci despre ce lozinci e vorba shi ce vreau eu de fapt prin lozinci daca spui ca am scris lozinci? sau daca ai priceput doar pe jumatate, de unde tzi-ai dat seama ca sunt lozinci? ca asha ai spus ca nu shtii sa citeshti ce scriu... dar eu cred ca ai priceput prea bine ce am scris, dar lovindu-te de Adevar pe Cale tzi s-a facut frica sa recunoshti, ca e mai simplu sa zici ca e vorba doar de lozinci... nu-i asha? spune drept... decat sa cautzi sa ajungi la Viatza... Last edited by vsovi; 12.08.2009 at 16:31:32. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cele zece porunci | Dia20_diana | Din Vechiul Testament | 12 | 07.11.2017 22:15:51 |
Cele 7 CHAKRE | caryna | Reguli generale de utilizare a forumului | 98 | 17.10.2012 09:45:57 |
cele 10 porunci | luminita- | Generalitati | 31 | 23.11.2010 12:03:41 |
Cele mai sarace tari din Europa sunt cele crestine(ortodoxe) | cocacoc | Generalitati | 70 | 15.10.2010 12:10:26 |
despre cele 14 carti | Ioana-Andreea | Secte si culte | 1 | 06.04.2010 22:01:17 |
|