Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Iudaismul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.08.2009, 16:14:12
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Evreulcelales Vezi mesajul
Eu nu inteleg jumatate din ce scri ci problema dumitale este ca dumneata nu prea sti ce scri. In tot cazul,pentru mine , toate lozincile religioase a dumitale,ele nu i-mi spun nimica.
dar care lozinci itzi spun ceva?
shi ce scriere itzi place domniei tale? aia descoperita de Champollion sau de masson dixon?
shi ce ai vrea dumneata sa-tzi spuna lozincile?
Dumneata nu shtii ca este scris in scripturi lozincile astea? sunt Legea shi proorocii... ca eu din decalog tzi-am zis ceea ce este scris acolo la legea 4-a... shi a doua pe care le-ai tradus dumneata asha fel incat legea 2-a lipsea shi a patra era priceputa greshit... explicata greshit...
Deci daca nu-tzi spun nimica lozincile mele asta ar trebui sa itzi dea serios de gandit ca defapt ai uitat pe Dumnezeu... ai uitat sa-i urmezi poruncile Sale shi te-ai apropiat de alte lozinci cu care shi pentru care "prefaci" totul in lozinci ca sa ai ce shi cu ce combate... acuzandu-le mereu ca-s doar lozinci... care nu spun nimic, fiindca-s ale mele... poi daca nu-s ale mele ci "ale Mele" atunci ce ai sa te faci?

deci despre ce lozinci e vorba shi ce vreau eu de fapt prin lozinci daca spui ca am scris lozinci?

sau daca ai priceput doar pe jumatate, de unde tzi-ai dat seama ca sunt lozinci? ca asha ai spus ca nu shtii sa citeshti ce scriu... dar eu cred ca ai priceput prea bine ce am scris, dar lovindu-te de Adevar pe Cale tzi s-a facut frica sa recunoshti, ca e mai simplu sa zici ca e vorba doar de lozinci... nu-i asha? spune drept... decat sa cautzi sa ajungi la Viatza...

Last edited by vsovi; 12.08.2009 at 16:31:32.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cele zece porunci Dia20_diana Din Vechiul Testament 12 07.11.2017 22:15:51
Cele 7 CHAKRE caryna Reguli generale de utilizare a forumului 98 17.10.2012 09:45:57
cele 10 porunci luminita- Generalitati 31 23.11.2010 12:03:41
Cele mai sarace tari din Europa sunt cele crestine(ortodoxe) cocacoc Generalitati 70 15.10.2010 12:10:26
despre cele 14 carti Ioana-Andreea Secte si culte 1 06.04.2010 22:01:17