Citat:
În prealabil postat de alexdima
Imi cer iertare. Vreau sa va impartasesc si voua un fotoreportaj despre saracie, si mi-ar face nemapomenita placere sa aud parerile dumneavoastra despre acest articol.
,,Cine ar putea crede in nemurire? Ce e viata fara moarte? O simplă înlănțuire de evenimente care nu au nicio finalitate, al căror apogeu tinde sa devină inefabil.
Acum, nu de mult, în casa aceea locuiau oameni, acum e doar o ruină, un morman de dărâmături care ascunde sub ale sale ziduri o intreagă istorie a generații ce au viețuit acolo.
O viață de om este la fel ca aceste resturi. Ce rămâne in urma morții? Nimic, precum si in aceasta ruină, o fundație ce sub amprenta trecerii timpului devine uitata.
Fii tu, trăiește clipa!"
Mai multe poze la adresa. Vizionare placuta http://alexdimaphoto.info/?p=230
|
Dragă Alex, nimic din astă lume nu e pe veșnicie , și ți-o spun de aici din Vrancea , unde mă aflu momentan. Două rânduri de casă unde altădată locuiau trei familii sunt pustii. Pereții de ar putea vorbi, ar avea multe de spus. Două rânduri de casă și atât ! Până la urmă și ele nu vor mai fi. Sensul , unicul sens al acestei vieți, este reântoarcerea la Dumnezeu, Mântuirea noastră. Conștientizez din ce în ce mai mult aceasta. Frumusețea, bogăția , sărăcia, toate, absolut toate pier. Nimimic nu rănâne din noi și după noi Aici. Fala, mândria, orgoliul, invidia , bucuria, tristețea, toate pier, pier odată cu noi. Simt moartea Alex, o văd , culmea, ca pe ceva atât de firesc, ca pe o prietenă ce mă așteaptă la cap de drum, o prietenă ce-mi va reda liniștea și libertatea mult dorită, sau mă va duce spre osândă. Sper din tot sufletul , în prima variantă. Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine păcătosul ! +