![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt atat de fericita pe de o parte, dar si atat de mahnita in acelasi timp!
Fericita, pentru ca ieromonahul pe care il voiam ca duhovnic m-a acceptat, avand chiar el initiativa(eu nu am avut curajul sa il intreb, ci doar i-am dat subtil de inteles). Am 2 probleme.Le voi expune pe rand. 1. Data trecuta cand m-am spovedit si m-am impartasit am fost f bucuroasa si pt ca am reusit sa imi zic toate pacatele, dar si pt ca acel ieromonah mi-a devenit duhovnic. Ii multumesc lui Dumnezeu mult ca m-a ajutat sa las o gramada de pacate in urma, sa imi indrept viata. Si chiar si duhovnicul meu s-a bucurat pentru mine. Dar dupa o saptamana de la impartasanie si spovedanie, mi-am adus aminte de un pacat din copilarie. Apoi altul, apoi altul. Eu, de la 7 la 14 ani, am fost paralela cu biserica. La 14 ani m-am spovedit la cel ce acum imi e duhovnic; la acea spovedanie nu stiam practic nimic, raspundeam doar la ce ma intreba el. Si desigur ca au ramas o gramada de pacate nespuse. Cand m-am spovedit datile urmatoare, am zis numai pacatele ce le-am facut de la ultima spovedanie pana in momentul in care voiam sa ma spovedesc din nou. Asadar m-am hotarat sa fac o spovedanie generala. Am luat indreptarul de spovedanie facut de P Cleopa Ilie si mi-am gasit 60 de pacate!!!!!!!!!! ![]() 2. E in legatura cu duhovnicul. De cate ori vreau sa merg sa il intreb ceva imi vin ganduri de genu:"Nu te du ca poate e ocupat", "Nu te du ca sigur nu are chef sa iti asculte toate bazaconiile", "Nu te du si nu te du" si tot asa. El mi-a zis sa vin la el sa vorbim, dar mai stiu ca e ieromonah si poate nimeresc intr-un moment nepotrivit. Si am nevoie de sfaturi. Dar pe cand sa merg sa ii cer sfatul mi se pare ca ceea ce vreau sa il intreb e un mizilic si iar imi vin gandurile pe care le-am scris. Cand ajung acasa de la manastire, iar ma mustra constiinta: De ce nu l-ai intrebat? Ce stii tu sa faci acum? Ce sa fac? Va rog, ajutati-ma. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fie-va mila de un om aflat in mare, mare ispita! | Ana-Maria N | Umanitare | 42 | 08.04.2012 15:12:22 |
LA MAI MARE ! | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 15 | 11.07.2011 18:40:58 |
Am o mare dilema | andrei23 | Botezul | 6 | 14.06.2011 07:24:19 |
cel mai mare pacat, sau cea mai mare minciuna | zuzu17 | Intamplari adevarate | 9 | 05.01.2010 12:44:56 |
O mare rugaminte odata cu aceasta Sfanta mare sarbatoare | mara2008 | Generalitati | 7 | 25.12.2009 22:35:45 |
|