nu as fi crezut sa atrag atatea raspunsuri. multumesc... nu e retorica intrebarea... sunt rasista si sper sa devin si nazista.... nu sunt credincioasa... mai mult ma inclin spre luciferism... am 14 ani deci am tot timpul... oricum... daca voi credeti ca tiganii sunt de treaba si sunt si ei oameni atunci am si eu o intrebare: crimele, jafurile, rautatile spue si facute de ei, unde se duc? dumnezeu nu ii vede? daca sunt si ei oameni, ceea ce insemna ca sunt apti pt munca si pentru a invata, de ce nu muncesc si nu merg la scoala? pe mine nu m-ar deranja culoarea pielii atat timp cat stiu ca ma pot simti in siguranta pe strada, fara sa trebuiasca sa am un briceag la mine si forta... si fara sa'mi zica niste tigani: "ce faci papusa, vii cu mine la uns suc?" pe mine nu ma deranjeaza misoginismul in general dar genul asta ma deranjeaza... de aia nu suport...
oh... btw... sunt ortodox (am fost botezata la nastere)... stiu ce inseamna religia asta si traditiile... sa pupi icoane si cruci... etc :)).. anyway... de multe ori am incercat sa las ura deoparte si sa gandesc ca sunt si tiganii oamnei si ca suntem egali... dar chiar azi am vazut unu drogat mort care bantuia pe strazi cu tigara in mana... nu zic ca e gresit ca si eu fumez... si o sa ma droghez si eu mai incolo... (deocamdata nu am bani

) da' nu iesi frate pe strada si faci ca toate alea... anyway... multumesc inca o data pentru raspunsuri... si daca vreti... cineva cu experienta sa imi dea si mie add la id: tdohrgnr si daca vrea sa ma lamureasca si pe mine cu dumnezeu... va rog... multumesc (anticipat) ... nu de alta da pe site nu pot sa vorbesc ca imi blocheaza contul...