Citat:
Nu stiu de unde ai aparut si nici nu ma intereseaza activitatea ta pe alte forumuri. Comentariile tale nu au alta valoare decit aceea a vorbitului ca sa te afli in treaba:
|
Pai cum nu stii de unde am aparut? Tocmai tu? :D
In alta ordine de idei, ton de discutie mai dusmanos decat am gasit pe forumul asta nu cred ca am vazut prin alte parti.
Citat:
Crezi in ce vrei tu, dar daca gasesti de cuviinta sa dovedesti evolutia prin comparatie cu evidenta prezentei la o anumita adresa a unei masinarii care accelereaza ceva, atunci da-mi voie sa-ti spun ca exista si Baba Cloanta tocmai din cauza ca s-a inventat trenul care poate fi vazut pe sine chiar si-n gara la Mizil, indiferent daca tu nu vrei sau nu poti sa accepti o asemenea idee.
|
A fost un exemplu. Poate fortat. Informatiile sunt la indemana.
Nu am nimic impotriva educatiei morale. Dar nu as opta in nici un caz pentru o morala izvorata din religie. Pentru ca treaba asta ne-ar arunca inapoi vreo 200 de ani, cand oamenii aveau nevoie de "frica de dumnezeu" pentru a se comporta civilizat. As vrea sa cred ca am depasit stadiul ala.
Treaba cu educatia morala e ca Papa care merge in Africa, unde sunt organizatii care de ani buni se lupta sa invete oamenii de acolo ce e aia prezervativ, iar el vine si zice sa nu se foloseasca prezervative, ci abstinenta.
E naiv sa crezi ca nu e nevoie de educatie sexuala. Numarul de avorturi in Anglia nu a crescut din cauza educatiei sexuale, ci din cauza unei educatii sexuale defectuoase.
Copiii cresc inconjurati de sex si imagini sexuale. Si sunt curiosi din fire. Daca tu crezi ca o educatie strict morala e ceea ce trebuie, succes. Adolescentii vor fi intotdeauna interesati de sex. Singurul lucru pe care il putem face e sa ne asiguram ca stiu la ce riscuri se expun, si ca atunci cand se decid sa faca sex, sa faca o alegere informata.