Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.09.2009, 20:26:14
felixmorariu felixmorariu is offline
Junior Member

Data înregistrării: 03.02.2009
Implicit multumesc frumos

Multumesc celor ce ne-au trimis cuvintele de imbarbatare . Ma simt dator cu niste detalii suplimentare despre noi si viata noastra . Mai avem 2 copii (de 7 si 5 ani) , si dupa nasterea celui mai mic , sotia a avut probleme - a sangerat aproape 3 luni si a fost nevoie de un raclaj (cred ca este tot un chiuretaj) si tratament medicamentos . Apoi aproape 4 ani cred ca a avut sterilet pana am aflat ca nu este bine si crestineste acest fapt . Dupa ce si-a scos steriletul am folosit prezervativ sau metoda calendarului . S-a intamplat sa ramana insarcinata in conditiile acestea , dar nu ne-am gandit nici o clipa ca nu ne dorim copilul . Era binevenit si am inceput sa ne facem planuri legate de nume , de spatiu ,etc.
Eu nu ma consider un om evoluat din punct de vedere al credintei , insa sunt constient ca viata este darul lui Dumnezeu si este un lucru foarte important . De aceea am vrut sa stiu ce trebuie sa facem ca si parinti pentru sufletul bebelusului .
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Am pierdut sarcina maria_ioana789 Botezul 28 16.10.2017 19:17:53
Rugaciune pt sarcina alt_inceput Rugaciuni 6 14.01.2012 09:02:39
Despre sarcina DavidM Teologie si Stiinta 12 24.02.2010 12:40:48
Evolutie sau involutie? silverstar Generalitati 34 17.02.2007 22:09:45