Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.09.2009, 17:11:51
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Simona-Marilena Vezi mesajul
Deci, am venit cu o idee imprumutata poate. Dar, mi-ar placea tare mult sa va vad pe toti, aici cu cate o poza. Dar cateva reguli micute: -fara poze obsecene, vulgare, etc.
- fara jigniri la adresa altui user gen " ai nasul mare" Toti am fost creeati dupa chipul si asemanarea Lui.
Daca nu vi se pare o idee buna, rog un moderator sa inchida acest subiect!
Scuzele mele daca am gresit cu deschiderea acestui topic!
Dumnezeu sa fie cu noi cu toti...
Dragă Simona, această temă a mai fost lansată cu ceva timp în urmă fără a avea succes. Până la urmă fiecare are pagina lui personală, lista lui de prieteni și libertatea de a folosi anumite obțiuni. Existând deja această pagină personală ea poate fi folosită și pentru fotografii . În altă ordine de idei , cred și sunt convins că AICI pe acest SITE ORTODOX, înfățișarea exterioară este mult prea puțin importantă, pentru că să nu uităm de sminteala ce poate veni dintr-o admirație prea îndelungată , și nu e de dorit așa ceva. Concluzia: cine vrea să-și pună chipul o poate lesne face în PAGINA PERSONALĂ, cine nu , nu o va face , aceasta neânsemnâd a cere socoteală celor din urmă. Pace și numai bucurii !

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Credinciosii celorlalte religii sunt comndamnati?!? MariaB Biserica Romano-Catolica 58 26.01.2011 09:48:17
massmedia indeparteaza credinciosii de biserica spinu Biserica Ortodoxa si Massmedia 109 14.09.2008 13:55:25