Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.09.2009, 16:38:35
luchian
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de The_Fallen Vezi mesajul
Eu nu inteleg cum poate cineva sa se dea jos din masina si sa bage in spital un om pentru ca l-a claxonat.Trebuie sa fii idiot si oligofren numai si pentru a te da jos si a ameninta cu bataia.Descreieratii care fac asa ceva distrug vieti, de isi vad unii tatal batut in fata lor pentru ca un imbecil a considerat ca are dreptul sa isi faca dreptate cu bata.
Cum ati trecut examenul psihologic pentru a primi carnet, cu shpaga sau cu pile?
Nu cred ca are legatura cu examenul psihologic, acest examen are putine sanse sa descopere un nebun, dar ce sa mai vorbim de a precizice innebunirea unora.

In dreptatea mea credeam ca: dau o lectie celor care gresesc sau nu ma lasam calcat de cei care ma provocau.
Cum sa-ti explic: De exemplu daca imi vad de drumul meu si vine unul cu obraznicie si imi taie fata, iar daca il atentionez ca a gresit ma injura/provoaca, atunci consideram ca il pot invata o lectie, ca data viitoare sa se gandeasca de doua ori inainte sa injure/provoace pe cineva. E drept ca n-am bagat pe nimeni in spital , n-am lovit dar pe unii i-am speriat.
Acum am ajuns sa ignor majoritatea cazurilor, mai ales ca am familie.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Pacatele straine Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 20 10.01.2013 12:04:33
Ma urmaresc pacatele! skicolour Pocainta 38 20.01.2011 09:24:56
PACATELE SUBTILE ALE SEC XXI cozia Generalitati 43 20.10.2009 20:08:14
PACATELE ancah Pocainta 24 24.09.2008 14:04:20
Pacatele nespovedite cod_gabriel Impartasania (Taina Euharistiei) 11 03.10.2007 21:48:33