![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Doamne ajuta!
Dragi frati si surori, va rog sa ma ajutati sa fac o prezentare frumoasa tarii noastre in cadrul unei activitati organizate de catre o asociatie de femei de aici din Olanda. Invitatele noastre vor primi informatii despre Romania (credinta, datini, traditii, obiceiuri culinare, obiective turistice de interes), vor degusta produse specifice romanesti (drob, sarmale, cozonac), vor admira costume populare, stergare, ulcioare, strachini si alte obiecte care tin strict de spiritualitatea romaneasca. La final vom dansa cu toatele o hora. :) Sarcina mea este sa realizez o prezentare sustinuta de un Power Point. M-am uitat deja pe YouTube insa clipurile ilustrand traditii de-acolo nu mi se par reusite (calitatea filmarii lasa de dorit, lipsa de autenticitate a manifestarii artistice, etc.) Daca aveti cumva acces la astfel de clipuri (obiceiuri de nunta, inmormantare, dansuri folclorice) va rog sa-mi spuneti si mie unde le pot gasi. Ma intereseaza si pozele reusite cu locuri emblematice. Daca aveti sugestii pentru un fond sonor al acestei prezentari, le astept cu drag! Va multumesc anticipat pentru ajutor! Doamne ajuta!
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre aurul din Romania | sunsray | Generalitati | 15 | 11.12.2011 15:14:15 |
Materiale religioase | Serghei_S | Generalitati | 5 | 19.05.2011 20:16:18 |
Profetii despre romania | IonelS | Intamplari adevarate | 74 | 22.09.2010 13:46:09 |
Materiale pentru Psihopedagogie | georgeval | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 2 | 12.08.2009 18:32:53 |
|