Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.10.2009, 10:09:41
caminaris's Avatar
caminaris caminaris is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2009
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru caminaris
Implicit

Linistea, Dumnezeu te iubeste pentru ca l-a trimis in lume, pentru tine, pe Unicul Preaiubit Fiu al Sau ca sa sufere pe cruce chinuri inimaginabile desi era fara de pacat!
Ce dar mai mare decat asta iti poti inchipui? Ce dovada mai graitoare iti poti imagina?
Hristos ne-a dovedit cat de mult ne iubeste si, in acelasi timp, ne-a dat un exemplu: cum, cat de mult ne-am putea iubi unul pe altul: pana la jertfa.
Sa iubim oamenii nu pentru cum sunt acum (betivi, cartofori, violenti, vicleni etc. - ca fiecare om are hibele sale) ci pentru cum vor deveni daca vor fi inconjurati, invaluiti de iubirea nostra dezinteresata!
Cu alte cuvinte, iubirea are darul sa schimbe omul: din rapace il face generos, din dur si neiertator - milos, milostiv, din viclean - sincer si asa mai departe.
Daca dam noi exemplu, si ii iubim pe oameni ca pe Hristos sau Maica Domnului, ei sunt miscati de iubirea noastra si se schimba (intotdeauna in bine). Incearca si vei vedea.
Eu am incercat si... m-am convins!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce Dumnezeu ii iubeste pe oameni? florin.oltean75 Generalitati 3 22.02.2012 20:28:10
Dumnezeu iubeste neconditionat? antoniap Generalitati 29 26.06.2011 21:44:49
am patito acum o luna si nu stiu ce inseamna daca ma puteti ajuta istina Intamplari adevarate 31 04.03.2011 21:35:29
Daca Dumnezeu ne-ar parasi pentru o zi? CuzaSfant Intrebari utilizatori 10 08.10.2010 23:32:57