Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.10.2009, 15:17:18
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s Vezi mesajul
Poti sa dai exemple de aceste mituri
Am să dau un singur exemplu pentru început despre care știu că sunt discuții aprinse până și în sânul ortodoxiei: vămile văzduhului. Unde scrie în Biblie de existența unor vămi interpuse în calea sufletului ce urcă spre cer?

Citat:
si eventual sa imi demonsrezi cu Biblia ca evanghelia a fost corupta
Evanghelia nu a fost coruptă, a rămas aceeași veste bună, au avut însă grijă să-i corupă învățăturile ei, tocmai cei desemnați cu propovăduirea

Citat:
sa imi demonsrezi cu Biblia.... vreme de secole pâna a venit secta adventistă in frunte cu "profetesa" labilă psihic Ellen White ca să reinstaureze "evanghelia curată"
Trec peste absurditatea aceasta (să-ți demonstrez cu Biblia labilitatea psihică a Ellenei White) și-ți amintesc ce zice apostolul Pavel:

3. Să nu vă amăgească nimeni, cu nici un chip; căci ziua Domnului nu va sosi până ce mai întâi nu va veni lepădarea de credință și nu se va da pe față omul nelegiuirii, fiul pierzării,
4. Potrivnicul, care se înalță mai presus de tot ce se numește Dumnezeu, sau se cinstește cu închinare, așa încât să se așeze el în templul lui Dumnezeu, dându-se pe sine drept dumnezeu.
5. Nu vă aduceți aminte că, pe când eram încă la voi, vă spuneam aceste lucruri?
6. Și acum știți ce-l oprește, ca să nu se arate decât la vremea lui.
7. Pentru că taina fărădelegii se și lucrează, până când cel care o împiedică acum va fi dat la o parte.
8. Și atunci se va arăta cel fără de lege, pe care Domnul Iisus îl va ucide cu suflarea gurii Sale și-l va nimici cu strălucirea venirii Sale.
9. Iar venirea aceluia va fi prin lucrarea lui satan, însoțită de tot felul de puteri și de semne și de minuni mincinoase,
10. Și de amăgiri nelegiuite, pentru fiii pierzării, fiindcă ei n-au primit iubirea adevărului, ca ei să se mântuiască.
11. Și de aceea, Dumnezeu le trimite o lucrare de amăgire, ca ei să creadă minciuni,
12. Ca să fie osândiți toți cei ce n-au crezut adevărul, ci le-a plăcut nedreptatea.
(2 Tes.2)
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Definitie topcat Generalitati 9 28.09.2008 10:41:01
O definitie a singuratatii Ioan_Ciobota Generalitati 14 28.11.2007 09:03:32