Citat:
În prealabil postat de Simona-Marilena
Deci, eu cand merg la Biserica, in fiecare duminica e un anumit cersetor care am impresia ca ma minte ca sa scoata bani de la mine...Mereu i-am dat, cate un leu, 2, 3 si l-am invitat sa se roage pentru "sotia lui bolnava care e in spital" de luni bune...a venit, a luat banii si a plecat. Nici macar in biserica nu intra...eu ce sa fac? Sa-i mai dau? Eu ii dau pentru ca e datoria mea de crestin sa-i dau si daca minte, am incercat sa-l bag in biserica, i-am spus sa intre, sa se roage...
|
Ai auzit de cuvintele (de la mine putin si de la DUMNEZEU mult)asta trebuie sa facem alceva nimic.La urma urmei ce le dam noi acestor saraci mai nimic mai mult pastram pentru noi.Cati dintre noi au dat unui sarac banul mai mare (valoros) din buzunarul sau.Noi ne cautam de maruntis si avem inpresia ca dam atit de mult dar ne inselam singuri pentru ca noi pastram tot ce este bun sau mult, iar asta ne face pacatosi chiar daca dam un maruntis unui sarac.N u ati face probleme daca acel om cheltue banii aiure sau nu apreciaza ce faci tu, e problema lui tu tiai facut datoria lai ajutat acum e rindul lui sa faca ceva.Dupa ce ISUS vindeca un om nu mergea dupa el sa vada ce face acel om cu sanatatea pe care io daduse, asta ar trebui sa ne dea si noua de gindit cind ajutam pe cineva cu bani sau alceva.Nu iti face griji DUMNEZEU are grija de toate.Chiar daca ai da Satanei bani tu ii dai cu iubire si mila iar asta este important.