Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.10.2009, 10:57:13
OmuBun
Guest

Implicit

Continuare Capitolul II

Citat:
A: Stii cumva cand pleaca urmatoarea nava spre Inua, poate obtin un bilet!
D: Din pacate nu exista nave catre acea destinatie!
A: Din relatare inteleg ca ne asteapta o perioada sumbra.
D: Este o perioada ca oricare alta. Pamantul isi va incepe purificarea si noi trebuie sa
trecem prin aceasta impreuna cu el. Va fi o perioada dificila, insa ceea ce va veni merita. Va fi intr-un fel o alta lume. Eu nu stiu cum sa iti explic ca sa ma intelegi. Aceste lucruri
trebuiesc traite, vazute, altfel nu ai la ce sa te raportezi.
A: Poate la o lume utopica! Ar fi bine sa fie asa, sa ne trezim intr-o lume perfecta.
D: Dupa cum spuneam, asa va fi, dar nu dintr-o data. Vor fi cativa ani de bulversare
totala, ani in care totul se va schimba si toate vor trebui reformulate. Ma refer aici inclusiv la stiinta si religie.
A: Cat crezi ca va dura aceasta perioada de stabilizare?
D: Intre trei si cinci ani terestri.
A:Inainte sau dupa 2012?
D: Dupa. Inainte va trebui sa intelegem ca nu suntem singuri in acest univers.
A: Din cate stiu in 2012 Pamantul se va alinia cu centrul galaxiei, care este o gaura
neagra. Imi poti spune ce este gaura neagra?
D: Gaura neagra este locul in care nu exista nici o dimensiune. Este vid absolut. Este un
fel de punct zero al universului, un loc in care creatia inceteaza sa mai existe.
A: Adica nu exista nimic? La ce foloseste?
D: Este locul unde toate rezidurile se descompun, atrase de o uriasa forta rotativa. Aici sunt inghitite planete stinse, asteroizi, comete, praf. Daca vrei o poti compara cu un malaxor gigantic in care tot ceea ce intra este desfacut, redus la nivel subatomic si apoi transformat in energie, caci nimic nu trebuie irosit.
A: Se spune ca sunt porti de trecere catre alte lumi.
D: Nu, ele sunt ceea ce ti-am spus. Conexiunile intra-universuri sunt facute cu ajutorul
unor vortexuri, care exista de cand exists creatia. Bineanteles ca asemenea conexiuni pot fi create si artificial.
A: Cum?
D: Cu ajutorul gandului si a unor imense cristale. Prin proiectia ideii in cristal, se creeaza o forma-gand care este amplificata si aceasta creeaza o perturbare in Matrice, care la randul ei formeaza in plan fizic, adica ma refer in cosmos, un fel de canal, foarte asemanator unui tunel, care comprima spatiul, creand o punte de legatura intre universuri.
A: De aici trebuie sa inteleg ca exista mai multe universuri?
D: Ele sunt zece.
A: Si fiecare univers este ca al nostru?
D: Ele sunt individuale. Se aseamana doar la nivelul creatiei si au corespondenta in
Matrice, insa fiecare este de sine statator si are propria organizare.
A: Si Dumnezeu este coordonatorul tuturor?
D: Depinde acum la care Dumnezeu te referi.
A: La cel caruia ne rugam.
D: Da, ne rugam unui Dumnezeu, pe care l-am mostenit, insa el nu este Creatorul. Fiecare Univers isi are propriul Creator si propriile entitati coordonatoare, insa deasupra tuturor sta ceva mare, imens, o forma de energie, pe care o putem defini ca fiind Dumnezeul Suprem, Originea, Absolutul. Toata creatia se afla in El. Adica toate Universurile, Lumile, ceilalti Dumnezei Coordonatori si entitati. El inglobeaza tot.
A: Si in afara Lui exista ceva?
D: Nu stiu, nu cred. Nu cred ca stie cineva!
A: Dar daca si el face parte dintr-un alt Dumnezeu?
D: Interesanta idee, dar inuaki au aceste lucruri scrise in Codul Legilor si nu am vazut
si nici nu am auzit asa ceva. Poate exista, insa atunci nimeni nu a ajuns la acel grad de
constientizare incat sa demonstreze acest lucru.
A: Oricum nu conteaza. Deja ceea ce mi-ai spus depaseste capacitatea de asimilare.
D: Da, caci noi ne raportam strict la stiinta si cunoastera pamanteana, insa acestea sunt
doar limitari impuse de semenii nostri. Creatia este cu totul altceva. Nu are nici o legatura cu ceea ce stim, sau percepem. Omul nu este doar un mecanism, este ceva mult mai profund.
A: Asta stim cu totii! In noi exista inglobat sufletul care este nemuritor.
D: Nu prea inglobat!
A: Adica?
D: Sufletul, asa cum ii spui tu, nu se afla inglobat in corp, adica nu in totalitate.
A: Dar unde se gaseste?
D: El se afla undeva sus, deasupra fiecarei entitati.
A: Si cum sta acolo?
D: Sa iti explic. Deasupra fiecarui om se afIa ceva foarte asemanator cu un balon. Este o
formatiune transparenta, alburie, in care se gaseste un fel de copie in miniatura a formei fizice. Imagineazati-o ca un fel de dublura de mici dimensiuni. Acest balon se afla legat de corp cu un cordon gros, rasucit, care pleaca de la aceasta formatiune si o leaga de trup in zona capului. Aceasta funie este cam de 15-20 de centimetri. Adica cam atat are la maturitate, caci la nastere este foarte subtire, cam de un centimetru. Cu cat omul inainteaza in varsta cu atat ea se ingroasa, pentru ca apoi, cu apropierea mortii sa se subtieze, ajutand astfel ca desprinderea de trup sa se faca usor.
A: Bine, dar daca persoana este tanara si moare intr-un accident?
D: Asta nu conteaza, caci dimensiunea lui corespunde unui om matur. In caz de accident
se produce o rupere brusca. Este o desprindere agresiva, dureroasa.
A: Si asta este tot? Noi suntem legati de un fel de balon?
D: Nu, cu siguranta. Este forma simpla de a-ti explica acest aspect. Noi suntem legati
de sfera cu acest cordon, dar din locul de legatura cu corpul, pleaca mii de ramificatii,
care se regasesc in tot corpul. Ele sunt asemeni unor radacini. Au diverse culori si grosimi. Spre exemplu la nivelul degetelor sunt subtiri si albastre.
A: Ce se intampla daca un om isi pierde o mana? Se retrag?
D: Nu. Acestea raman acolo, ca si cum mana ar exista in continuare.
A: Ce se intampla cu ele in momentul mortii?
D: Inainte de ruperea cordonului, acestea incep sa se retraga usor. Intai cele de la maini
si picioare, apoi din umeri si solduri, urmeaza cele din stomac si cap, iar ultima se retrage cea din inima.
A: Unde se retrag?
D: Toate se retrag intai intr-un canal situat in sira spinarii. Chiar si cel din inima. Aici stau
cam trei zile si abia apoi se rupe cordonul si atunci sfera poate pleca.
A: Este adevarat ca omul ia cu el faptele sale?
D: Faptele nu. Insusirile, calitaitile, defectele da.
A: Si faptele unde raman?
D: Ele sunt in Matrice. Acolo s-au dus cand au fost create si tot acolo vor ramane.
A: Noi numim aceasta Cronica Akasha.
D: Este Matricea Universala a Crea|iei.
A: Seamana cu o banca uriasa de date, un fel de calculator gigantic?
D: Da, ii poti spune si asa, dar un calculator a fost creat de cineva, pe cand Matricea a
existat dintotdeauna. Ea nu a fost creata. Ea ne-a creat.
A: Tu ii spui Matrice lui Dumnezeu?
D: Nu. Dumnezeu este coordonatorul Matricei. Matricea este de sine statatoare. Este o
forma de energie.
A: Nu inteleg. Imi poti explica?
D: Nu stiu cum.
A: Dumnezeu si Matricea sunt concepte diferite?
D: Nu, dar nu sunt acelasi lucru. Dumnezeu si Matricea au existat din totdeauna. Au
aceeasi structura energetica insa nu sunt acelasi lucru. Dumnezeu poate lucra cu Matricea, pe cand Matricea nu poate actiona asupra lui. Din Matrice a fost scoasa Creatia.
A: Descrie-mi Matricea.
D: Matricea este forma primordiala de energie. Aici se gasesc toate formele-gand, ideile,
amprentele si energiile a tot ceea ce a fost creat sau va fi. Din toate universurile.
A: Este cumva Sfantul Duh, pe care Dumnezeu l-a sullat deasupra oamenilor atunci cand i-a creat?
D: Intr-un fel. Oamenii si totul a fost creat din energia Matricei, iar sufletul din Dumnezeu.
Doar sufletul este Dumnezeu.
A: Noi stim ca suntem creati dupa chipul si asemanarea Tatalui.
D: Totul este creat din Tatal, si planta si animalul si piatra. Forma, trasaturile, insusirile
sunt ale Matricei, caci din energia ei au fost rupte. Conceptul si deci dublura, proiectia sunt aidoma Creatorului.
A: Si plantele au acea sfera?
D: Da, totul. Si planta si animaiul si piatra. Plus toate entitatile pe care nu le putem vedea
acum cand suntem incarnati.
A: Bine, dar ...
D: As dori sa ne oprim. Ma simt obosit.
Dupa plecarea sa ma asez pe canapea in locul lui. Caut sa ii simt prezenta, sa ma
identific cu el. Ma gandesc cata maturitate si intelepciune se ascunde in acest trup firav.
Incerc sa ii penetrez trairile, gandurile. O multitudine de intrebari imi vin in cap. As dori sa
imi poata raspunde la toate, sa il grabesc, insa stiu clar ca nu trebure sa depasesc o
anumita limita.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A cincea porunca... Man Teo Homosexualitatea 0 23.07.2011 09:10:51
Apocalipsa in 2012? alinnasser2010 Generalitati 3 21.03.2010 18:59:08
Filmul 2012 dumitrucelmare2000 Resurse ortodoxe on-line 11 14.01.2010 12:17:00