Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Vrajitoria

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.10.2009, 21:35:43
Adelinne's Avatar
Adelinne Adelinne is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Adelinne
Implicit

Citat:
În prealabil postat de LapetiteMoc Vezi mesajul
Adelinne, ma lamuresti putin , te rog, in ce se inseala "heaven"? Nu vad nicio contradictie in textul expus. Dimpotriva, enuntase aceeasi idee cu a ta.

Problema nu este ca nu iubim, ci aceea ca nu stim sa iubim. Acestea sunt doua atitudini distincte. Multi fac crime in numele iubirii. Deci nu au stiut sa iubeasca. Iubirea presupune compromis, toleranta, intelegere a aproapelui fara a pune orgoliul si dorintele noastre in balanta. Sa daruiesti totul si sa nu nadajduiesti a primi nimic in schimb. Sa asteptam timpul Domnului pentru recompensa, nu pe cel al oamenilor. E greu de trait in lume, dar cununa va fi dulce mirositoare. Cine crede in acestea crede si actioneaza in consecinta. Cine nu crede se duce la vrajitoare pentru a se imbata cu vise desarte si pentru a-si gasi argumente, explicatii care ii confera o falsa stabilitate si intelegere a problemelor vietii lui.

Doamne ajuta si ne lumineaza cu lumina cea de viata datatoare!
ok...nu sunt de acord cu : ''Realitatea este asa cum o facem noi sa fie'' eu consider altceva ok poate si pentru ca simt diferit in fine .nvm
fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16

"Nadejdea mea este Tatal, Scaparea mea este Fiul, Acoperamântul meu este Sfântul Duh.
Treime Sfânta, slava Tie !" (Sfântul Ioanichie)
Reply With Quote