Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.10.2009, 19:29:45
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Am o propunere. Decat sa va chinuiti sa dati explicatii fortate si sa inventati tot felul de povesti prin care sa-i conferiti Maicii Domnului o sumedenie de titluri (pe care ea nu cred ca si le-a dorit), mai bine o considerati a patra persoana a Dumnezeirii. Oricum, spre asta tindeti.

Sau, dati-L jos pe Hristos (si asa nu prea are importanta pentru voi, jertfa pe care ne-a dat-o si invierea pe care ne-a promis-o) si puneti-o in locul Lui pe maica Domnului.[/quote]

Tipic atitudinii neo-protestante
niste afirmatii trase de coada cu niste neadevaruri adaugate si gata imaginea negativa despre ortodocsi

Afirmatiile dumitale sunt tendentioase, jignitoare, si bineinteles neadevarate
ce credit sa dau eu unor oameni care se declara crestini implinitori ai poruncilor dar umbla cu marturisiri strambe?

nu e prima data cand neo-protestantii isi dau arama de "mari credinciosi " pe fata
si acest lucru pe langa faptul ca ii discrediteaza, le mai arata si adevarata fata

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Maica Domnului NEKTARIOS. Intamplari adevarate 1 25.09.2014 08:14:13
Maica Domnului steliana-steli Generalitati 23 03.07.2014 18:59:57
Maica domnului patricia2006 Rugaciuni 7 29.09.2012 10:44:47
Maica domnului cristina13 Mari Duhovnici si predicile lor 6 06.06.2010 02:20:01
Maica Domnului catalinabalhui Stiri, actualitati, anunturi 1 03.08.2009 13:11:05