Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Din Noul Testament

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.10.2009, 15:50:21
umilul umilul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.11.2006
Religia: Ortodox
Implicit Iarta-ma !!

Citat:
În prealabil postat de gavriil Vezi mesajul
Pentru UMILUL sa stii ca nu ai dreptate .
E vorba de un copil care a fost inchinat DOMNULUI dupa cum spune legea.
Specifica ca era un PRUNC nu ca are o alta virsta.
Sfanta evanghelie dupa Marcu :1.Începutul Evangheliei lui Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, 2.Precum este scris în proorocie (la Maleahi) și Isaia: "Iată Eu trimit îngerul Meu înaintea feței Tale, care va pregăti calea Ta. 3.Glasul celui ce strigă în pustie: Gătiți calea Domnului, drepte faceți cărările Lui".
Iar duhurile cele necurate, când Îl vedeau, cădeau înaintea Lui și strigau, zicând: Tu ești Fiul lui Dumnezeu

Deci nu este inchinat Domnului de catre cineva, ci este Fiul lui Dumnezeu Insusi dupa cum vede si Sfantul Ioan Botezatorul :
Evanghelia dupa Matei :
14.Ioan însă Îl oprea, zicând: Eu am trebuință să fiu botezat de Tine, și Tu vii la mine? 15.Și răspunzând, Iisus a zis către el: Lasă acum, că așa se cuvine nouă să împlinim toată dreptatea. Atunci L-a lăsat. 16.Iar botezându-se Iisus, când ieșea din apă, îndată cerurile s-au deschis și Duhul lui Dumnezeu s-a văzut pogorându-se ca un porumbel și venind peste El. 17.Și iată glas din ceruri zicând: "Acesta este Fiul Meu cel iubit întru Care am binevoit".
Totusi imi mentin parerea ca sunt 2 perioade diferite, A plecat din Betleemul Iudei dupa nastere la o perioada si S-a intors dupa ce a murit Irod . Pace tuturor si iertare daca v-am gresit !!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
corect sau gresit? Andreea2012 Pelerinaje la locuri Sfinte 3 14.11.2012 10:12:11
am gresit? Dumitru73 Generalitati 69 20.06.2012 18:36:55
Genealogia lui Iisus diferita la Matei / Luca odin Din Noul Testament 19 01.08.2011 04:23:14
Luca 13 Versetul 21 Fratziorul Din Noul Testament 14 11.11.2009 22:28:37
ce ziceti de luca 19:27 jezisovi_pivo_nelej Din Noul Testament 10 28.01.2007 01:29:22