Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.10.2009, 22:16:44
adimirea
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Daca nu-ti place sa citesti rugaciuni, asculta-le. Gasesti pe Internet in format audio tot ce vrei: acatiste, paraclise, psaltirea samd. Ai Vecernia pe Trinitas in direct. Insa la Liturghie trebuie sa fii in biserica, bineinteles.

Cat despre calculator, mai lasa-l deoparte pur si simplu. Nu de tot, ca nu e cazul, dar mai rarut...
Si eu zic la fel ca si Florin, sa asculti cat mai multe rugaciuni si cantari Bisericesti. Nu este ca rugaciunea evident, dar daca tot stam asa mult in fata calculatorului, putem sa ne folosim de el. Ajuta foarte mult si cantarile bisericesti, incearca in timpul petrecut la calculator sa asculti cat mai mult. Sunt destul de multe site-uri, cauta cu google "muzica bisericeasca" sau predici; eu fara sa ma straduiesc prea tare am strans zeci de gb de predici si muzica...

Iar dimineata si seara, nu cred sa fie chiar asa greu sa stai macar 15 minute in fata icoanei sa te rogi...

Si eu ma intreb cum sa fac sa petrec mai putin timp la calculator... eu stau toata ziua la calculator, si la serviciu si acasa, si incep sa simt ca este o problema in asta [ orice exces dauneaza, trebuie moderatie in toate ]; dar deocamdata daca tot nu ma pot dezlipi de el, pot lipi cantarile bisericesti de el :)
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cum s-o scap pe fiica mea de fumat luminita40 Intrebari utilizatori 19 16.12.2011 17:13:25
cum sa scap de deznadejde Mtcrysty17 Generalitati 27 05.11.2011 00:26:56
Cum scap de vise ? Ajutor. clementia Generalitati 20 31.01.2009 11:32:57