Citat:
În prealabil postat de lumineaza
Nu imi place sa fac comparatie,dar cel din prezent nici nu se compara cu cel din trecut.Sunt foarte diferiti.Cu cel din trecut ma potriveam foarte bine,doar ca nu mai puteam continua cu acele infidelitati ale lui,iar in relatia din prezent imi lipsesc cateva lucruri pe care le gaseam la cel din trecut si eu daca am stat 3 ani cu el am fost invatata cu acestea.(de exemplu romantismul -viitorul sot e total pe langa;plimbarile chiar si pe ger,mergeam tot orasul pe jos,iar acum actualul daca s-ar putea sa-i vina o masina la scara...si multe altele).Il iubesc pe cel din prezent,are un suflet foarte bun in "lipsa acestor lipsuri" ,are si parti bune,e mai calm si cel mai mult apreciez ca e fidel.Vreau sa decurga totul asa cum curge un izvor lin la vale,insa se pare ca e tulbure un pic apa...
|
Romantism? Tu esti serioasa?
As putea scrie multe aici despre casatorie, dar esti mica si te sperii.
Romantism = el se ofera sa faca baie copilului, sa duca gunoiul sau sa spele pe jos in baie. Daca iti face o salata sau o omleta, ceva.. a atins culmile romantismului.
Trezeste-te la viata!
Plimbare? Si eu am facut azi o plimbare.. pana la farmacie ca a racit copilul.
Despre infidelitate.. da, daca vrei sa nu mai ai liniste restul vietii, sa te doara dimineata/pranz/seara sufletul, dar nu pentru tine, ci pentru copiii tai, da, intoarce-te la primul. Gandeste-te cum el va cheltui cu amante (ca trebuie sa fie bine imbracat, masina buna, cadouri, hotel etc.) in vreme ce copiii au nevoie de haine, incaltaminte... cum nu te poti baza pe el niciodata, cum nu mai stii ce este adevar, ce este minciuna..
Am o cunostinta al carei sot o inseala in permanenta.. ea traieste un iad. Copiii se imbolnavesc, el nu raspunde la telefon, ea nu stie nici macar daca el e in oras sau nu.. lipseste cu zilele de acasa etc. Nu are probleme financiare, dar daca mai bagi niste discutii despre bani (ca majoritatea familiilor nu o duc roz), atunci obtii o viata cumplita.