Citat:
=gabriela8= As dori o lamurire de la OmuBun : de ce sunt in conflict cu ingerul pazitor?
|
Citat:
În prealabil postat de gabriela8
(...)Problema majora e ca el nu mai crede si nu mai lupta pentru indreptare. s-a schimbat foarte mult si nu pot sa vad cum aluneca... Internetul il preocupa si sunt foarte multi in situatia lui...
|
Faptul ca te-ai decis sa ceri un sfat celorlalti inseamna ca sufletul tau nu se afla pe aceeasi lungime de unda cu inima. Il iubesti, se intelege, dar Ingerul Pazitor iti tot spune ca nu e bine. Iar ca sa te sacrifici pentru a-l salva pe el nu cred ca se merita fiindca e mult mai puternic decat tine. Cunosc pe cineva care si-a propus sa salveze din ghiarele diavolului un baiat care avusese o tentativa de sinucidere. A reusit prin ani de efort si o casnicie foarte zbuciumata. Acum el a ajuns (probabil) in rai (am fost la capataiul lui si i-am inchis ochii cand si-a dat ultima suflare), iar ea a ramas o femeie vaduva cu 2 copii, la 42 de ani. Abia dupa ce s-a imbolnavit de cancer, el a inteles de ce a luptat ea atat de mult sa-l apropie de Dumnezeu.
Asa si tu. Ai putea sa-l salvezi - fara sa-l faci fericit aici pe pamant - daca ai intr-adevar un caracter puternic de luptatoare. Din pacate mi se pare ca esti exact ce spuneai: un pic cam "visatoare" si vei fi o victima fara scapare in preajma lui. De aceea spun ca esti in conflict cu Ingerul tau Pazitor. El stie foarte bine la ce te expui si te sfatuieste, dar tu nu prea doresti sa stai de vorba cu el!...