Citat:
În prealabil postat de ory
Si eu caut o manastire sa-mi fac o bratara de metanii, dar sa contina cruciulita si alte accesorrii de aur, pe care le-am si cumparat, de altfel, considerand a fi cat mai potrivite .
Stiu ceva persoane maicute, dar fac boabele de metanii cam groase, cam mari si sunt putin inconfortabile la purtare, plus ca nu detin o anumita incheietoare, ci se forteaza pentru a intra pe mana, astfel deteriorandu-se in timp.
Am sa incerc, totusi, la Manastirea Tudor Vladimirescu...dar nu cunosc pe nimeni acolo, cele pe care le cunosteam erau batrane si s-au dus...
Am vazut ca la manastirea " Lacul Sarat ", parca, sau nu mai stiu sigur cum ii zice, este vorba de o manastire de maici din Braila, am vazut ca fac matanute de mana foarte finute...dar mi s-a rupt dupa un timp. Si, nu prea am inteles cum contin acestea crucite impletite, atata timp cat erau destul de plate .
|
buna
eu lucrez de 10 ani metanii de lana,si se gasesc si incuietori perntru ele,am inteles ca ai vrea eu sunt din apropiere de slanic ph,adresa mea de mail este
romy_ph27@yahoo.com,dak te intereseaza astept raspuns...la revedere