Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.11.2009, 08:34:23
lumineaza lumineaza is offline
Junior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Question

Citat:
În prealabil postat de lumineaza Vezi mesajul
Romantism? Tu esti serioasa?
As putea scrie multe aici despre casatorie, dar esti mica si te sperii.
Romantism = el se ofera sa faca baie copilului, sa duca gunoiul sau sa spele pe jos in baie. Daca iti face o salata sau o omleta, ceva.. a atins culmile romantismului.
Trezeste-te la viata!
Plimbare? Si eu am facut azi o plimbare.. pana la farmacie ca a racit copilul.

Despre infidelitate.. da, daca vrei sa nu mai ai liniste restul vietii, sa te doara dimineata/pranz/seara sufletul, dar nu pentru tine, ci pentru copiii tai, da, intoarce-te la primul. Gandeste-te cum el va cheltui cu amante (ca trebuie sa fie bine imbracat, masina buna, cadouri, hotel etc.) in vreme ce copiii au nevoie de haine, incaltaminte... cum nu te poti baza pe el niciodata, cum nu mai stii ce este adevar, ce este minciuna..
Am o cunostinta al carei sot o inseala in permanenta.. ea traieste un iad. Copiii se imbolnavesc, el nu raspunde la telefon, ea nu stie nici macar daca el e in oras sau nu.. lipseste cu zilele de acasa etc. Nu are probleme financiare, dar daca mai bagi niste discutii despre bani (ca majoritatea familiilor nu o duc roz), atunci obtii o viata cumplita.

In legatura cu romantismul nu am specificat cele 2 exemple*plimbatul si mersul pe jos*,sa nu fie inteles gresit.Stiu f bn ce inseamna romantism si asta am trait pe pielea mea,dar nu pot specifica pe acest site ortodox multe detalii(de ex mi-a darut, cand am facut 18 ani, un inel de aur intr=un trandafir la 12 npt sub luna plina...).
Eu doar vreau sa ies din aceasta stare ce ma leaga de trecut,e greu sa spui desprinde-te definitiv,dar inima nu ma lasa,nu-i pot dicta.Eu VREAU,dar o forta mai puternica nu-mi da pace sa traiesc in armonie,sa uit ce-a fost...[/quote]
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ce reprezinta aceste obiecte myself00 Generalitati 26 29.07.2012 10:09:24
Unde gasesc aceste cantari? sophia Muzica Bisericeasca 3 07.02.2011 19:04:27
Cum interpretati Apocalipsa Sfantului Ioan?... lacrimi Din Noul Testament 63 24.08.2010 10:27:20
Va rog, interpretati... silverstar Generalitati 4 13.08.2009 22:55:21
Cunosteati aceste intamlpari adevarate? TeoH Intamplari adevarate 3 24.09.2008 12:59:03