![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa va bucurati de copilasi si sa-i cresteti in legea lui Dzeu. Daca nu ai timp sa le citesti astea e...mie mi s-au parut interesante si ele dezvolta aceasta postare.... orthodoxia.i.thanatos Senior Member Data înregistrării: 08.05.2009 Religia: Ortodox Mesaje: 440 Citat:În prealabil postat de Fani71 ... eu nu contest sau denigrez canoanele in general, da, ele sunt folositoare; ci spun ca nu trebuie absolutizate si ca oricum, trebuie revazut corpul canonic (unul din punctele din planul de lucru al multasteptatului sinod al Bisericii ortodoxe, de altfel). Al 8-lea consiliu ecumenic care se pune acum la cale de catre bisericile ecumeniste va avea pentru Biserica Ortodoxa exact aceeasi valoare pe care le-au avut toate cele 18 consilii ecumenice tinute de biserica romano–catolica: 0. Atita timp cit este chemat sa re-scrie credinta, chiar daca ar avea si ingeri invitati, nul va fi si blestemat de ortodoxie. Mi s-a parut important sa stim cu ce ne confruntam..este o problema de mare actualitate! Toate cele bune, Dzeu sa va ocroteasca!
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ajutati-ma sunt disperata | patricia2006 | Umanitare | 7 | 02.09.2012 23:47:20 |
O mama disperata va roaga cu lacrimi in ochi sa ii ajutati baiatul | diannaalex | Umanitare | 5 | 23.06.2010 09:05:36 |
|