Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Mari Duhovnici si predicile lor

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.11.2009, 02:15:22
modele modele is offline
Member

Data înregistrării: 27.11.2009
Religia: Ortodox
Wink

Ma scuzati ca ma bag si eu in seama.Nu sunt in masura sa pot spune daca este eretic sau nu si nici nu vreau sa judec pe nimeni, judecata e a Domnului,vreau doar sa va spun despre vizita mea la Mosuni in urma cu 5 ani. Inainte de toate recunosc ca sunt ortodoxa dar nu practicanta asa cum ar trebui.
O singura data am fost acolo si in ciuda faptului ca era multa lume mi s-a parut un loc pustiu, care nu ma linistea,simteam ceva si m-am zis in gandul meu ca nu sunt destul de credinciosa ca toti ceilalti de acolo.Cand am intrat in biserica si au inceput niste fete sa citeasca rugaciuni inainte de inceperea slujbei nu mi- placut de loc iar dupa cateva minute de la inceperea slujbei de parinte am inceput sa ma foiesc si sa nu-mi gasesc locul.La alte cateva minute am inceput sa ma enervez foarte tare:slujba nu-mi placea, ma enerva;oamenii de acolo ma enervau iar parintele mi s-a parut fals.Disperata si nervoasa am iesit afara in timpul slujbei, fierband de nervi si in acelasi timp speriata ca sunt anormala.M-am gandit ca parintele are asa putere ca diavolul nu suporta si nu ma lasa linistita.Toata lumea vorbea frumos despre parinte iar eu pacatoasa il vedeam fals si ma enerva numai cand il vedeam. M-am intors in Bucuresti dezamacita de tot apoi am mers la alt parinte in Arges unde intradevar mi-am gasit alinarea si raspunsurile ce cautam,dar o sa povestesc cu alta ocazie. Ceea ce vreau sa subliniez e faptul ca poti recunoaste o biserica ratacita chiar daca esti o asa pacatoasa cum sunt eu. sa ma ierte Dumnezeu daca gresesc cu privinta la acest preot, nu-l cataloghez de nici un fel, nu judec pe nimeni, v-am spus numai ce am simtit eu. Maicuta Domnului sa ne ajute pe toti
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cristian Pomohaci si Vasile Marcus ,ce parere aveti despre muzica lor? tigerAvalo9 Generalitati 53 30.08.2017 11:36:24
Despre parintele Cristian Pomohaci mela me Generalitati 85 30.04.2013 18:51:43
A murit Cristian Paturca antiecumenism Generalitati 43 26.01.2011 20:26:11
Cristian Pomohaci maxx2000ro Generalitati 14 05.05.2010 13:54:24
Cristian pomohaci catalinabalhui Stiri, actualitati, anunturi 2 20.07.2009 19:32:37