![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu spun cam asa, tot scurt:
Slava Tie Doamne pentru tot ce ai facut pentru mine. Multumesc pentru [...]. Doamne, ajuta necredintei si neputintei mele. Ajuta-ma sa scap de raul din mine. Iarta-ma, miluieste-ma Doamne Iisuse Hristoase, pentru rugaciunile Preasfintei Maicii Tale si pentru rugaciunile tuturor Sfintilor Tai din Cer si de pe Pamant. Si pentru rugaciunile tuturor Ingerilor Tai. Lumineaza si mantuieste familia mea si pe cei din jurul meu. Intoarce-ne la pocainta, pentru mare mila Ta. La masa spun simplu: multumesc Doamne pentru bunatatile Tale, sfinteste Te rog masa noastra. Amin. Si eu am remarcat ca rugaciunea Lui Iisus este mult cuprinzatoare si alte cuvinte sunt oarecum de prisos. In forma completa ar fi cam asa: Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu Celui viu, pentru rugaciunile Nascatoarei de Dumnezeu si ale tuturor Sfintilor, miluieste-ne si ne mantuieste pe noi pacatosii. Si iarasi, sa nu uitam: Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, miluieste-ne pe noi.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciunea de acasa si rugaciunea din Biserica | georgeval | Rugaciuni | 3 | 30.07.2012 23:01:10 |
Sfantul Andrei, zi libera legal | costel | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 07.06.2011 11:37:45 |
Religie, Dogma, Ortodoxism vs Buddhism, Hinduism vs iubirea libera a Divinitatii | Tangun | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 126 | 31.01.2011 16:41:30 |
rugaciunea | dorinel78 | Generalitati | 60 | 26.01.2011 02:52:56 |
Clonarea - cale libera deschisa oficial | MirceaRomania | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 01.09.2007 23:42:09 |
|