Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.12.2009, 18:02:21
modele modele is offline
Member

Data înregistrării: 27.11.2009
Religia: Ortodox
Implicit Orfan de tata sau de mama

De la 6 anisori am ramas orfana de tata si vreau sa spun ca toata viata am cautat in barbatii din jurul meu dragostea care imi lipsea: dragostea de tata. Dumnezeu a vrut sa cresc fara tata pe pamant, avandu-L numai pe El in ceruri si nu de putine ori a fost langa mine cand mi-a fost mai greu. Mama ramasa vaduva la numai 34 ani si cu 4 copii, eu fiind cea mai mica, a facut eforturi supraomenesti ca sa ne ofere tot ce a putut, nu ne- abandonat la orfelinat asa cum deseori era sfatuita de "crestinii" din locul meu natal si nu m-a dat spre infiere la o familie fara copii care ma vroiau, spunandu-i ca este mai bine si pentru ea cat si pentru mine. Multumesc mami. trebuie sa-i fi fost tare greu ramasa singura cu trei fete si un baiat ,dar a rezistat. Anii au trecut, noi am crescut ,fiecare la casele lor si mie si la aceasta varsta tot imi mai lipseste dragostea de tata. Imi amintesc putine lucruri despre el si il cunosc numai din povestirile mamei, surorilor si cunoscutilor. Era un om tot timpul vesel, ajuta pe toata lumea, iubea copiii iar eu eram printesa lui. Simt un gol in suflet, va rog sa ma iertati ca va incarc si eu cu problemele mele dar simteam nevoia sa ma descarc. Ii rog pe membrii forumului care sunt si ei orfani de un parinte sau de amundoi sa intervina cu povestea vietii lor.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cautam Mos Craciun! Daruieste un cadou unui copil orfan petale Umanitare 1 02.12.2011 21:01:41
cum sa le gasesc copiilor un tata? maria_june Generalitati 34 05.07.2011 17:52:20
Lacrimi de tata Rodica50 Intrebari utilizatori 7 28.10.2010 13:51:05
Un pacat din tata in fiu Rodica50 Intrebari utilizatori 5 29.09.2010 23:00:21
Mama, Tata, nu va desparti alynnna Generalitati 13 07.05.2010 18:28:51