Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.12.2009, 13:52:34
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Pastorul nu e politzai. Stie ca omul are liber arbitru. Nu e ca la voi : nu ai voie aia ca te smintesti, nu ai voie aialalta ca parasesti singura biserica adevarata. Nu e asa speriat. Stie ca singurul lucru care il desparte pe om de Dumnezeu e pacatul. Si , da, daca ne vede ca pacatuim ne atrage atentia, vine la noi acasa eventual , daca e mai grav. Dar semnul crucii nu e pacat. E doar o miscare a mainii. Ca altii il considera magic, asta ii priveste.
Stiu pe o femeie, saraca , prietena de a matusii mele , care s-a convertit la penticostali si care , nu stiu din ce cauza, a fost scoasa in mijlocul adunarii voastre , denigrata si data afara.Femeia a trait o mare deceptie pe plan spiritual dupa acest incident, ca mai apoi sa se intoarca din nou la ortodoxie.Acum merge la Biserica si "e prima acolo in fata" sa asculte liturghia.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vorbirea in limbi la penticostali... lacrimi Secte si culte 2217 03.04.2012 13:35:20
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? Raul Ortodox Secte si culte 120 28.05.2011 01:21:11
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50