![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Iertati-ma toti cei care nu ati fost de acord cu mine si v-am suparat fara sa vreau.
Iertati-ma toti cei cu care am fost zeflemitoare, ironica.. In mod special, iarta-ma, Andrei Cozia, cu tine am fost des ironica si f des te-am ispitit sa-mi dai raspunsuri grabite si negandite. Dar nu-ti pot promite ca nu mai fac.. nu o fac cu rautate (eu sunt destul de ironica de felul meu si plina de mandrie, dar cred ca tu, ca un frate bun, ma vei ierta) Iarta-ma Om Bun ca te-am "atacat" demult cand ai vorbit despre infidelitate. Acum stiu ca esti om bun :). Iarta-ma Sophia, ca poate ai crezut uneori ca te critic. Ei bine, nu te-am criticat :). (Tu esti f sensibila la opiniile celorlalti.) Si toti ceilalti pe care i-am iritat.. (nu dau nume ca sa nu nasc noi discutii.. dar stiu ca i-am enervat pe multi prin pozitia mea care nu's de ce pare radicala. Nu sunt radicala, sunt.. vai de capul meu). |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeu iarta dar nu uita | ladyanda | Generalitati | 22 | 06.06.2011 21:05:52 |
iarta-ma sunt tanar | maria32 | Generalitati | 0 | 18.02.2011 20:35:06 |
Scuze, iarta-ma, nu pot | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 34 | 01.01.2011 21:59:48 |
Doamne iarta militari | BogdanBogdan | Generalitati | 18 | 22.03.2008 20:29:18 |
Doamne iarta-ne pe noi pacatosii si ne miluieste | serb_crina | Preotul | 3 | 04.12.2007 21:54:16 |
|