Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.12.2009, 22:09:23
elizabeta elizabeta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.11.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Sigur ca da, elizabeta, caci milostenia se face si cu o rugaciune si cu o vorba buna; dar cum in Romania sunt biserici, oamenii sufera mai ales din cauza lipsurilor materiale. De aceea am pomenit de bani, ca pe aici nu prea am cui face milostenie. Un cunoscut de-al meu a umblat mai multe ore (!) ca sa dea niste pachete cu mancare petnru sufletul tatalui lui. L-a refuzat toata lumea, chiar daca stateau practic la cersit. Dar vroiau doar bani si baututra. Iata deci inca un inconvenient al celor din diaspora. Dar Domnul nu ne lasa si prin prietenii de acasa aflam de nume si adrese ale celor nevoiasi din tara, pe care ii ajutam cu toata dragostea.
Imi pare rau pentru prietenul tau (sau cunoscutul tau). Stiu ce spui, din pacate. Poate sa faca altceva, intr-o asemenea situatie: sa dea intr-adevar pomelnice in tara, dar mai ales sa se roage, atunci cand nu poate sa dea de pomana lucruri materiale. Nu spun asta de la mine, pentru ca eu nu sunt decat o biata pacatoasa, dar spun asta din invataturile Sfantului Serafim de Sarov. Apoi, mai poate sa-i si viziteze pe cei singuri, asta daca nu sunt suspiciosi...
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Libertatea credintei Daniel_7 Despre Biserica Ortodoxa in general 10 14.09.2011 09:28:24
Libertatea omului Laurentiu Generalitati 0 05.07.2007 10:12:44
Libertatea de exprimare danyel Generalitati 47 03.12.2006 18:08:34