![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Se spune ca duhovnicul trebuie sa te gaseasca pe tine.Tu trebuie sa te rogi pentru asta. Rugaciune pentru cautare unui duhovnic Doamne, Tu care nu voiești moartea păcătosului, ci ca să se întoarcă și să fie viu, Tu care Te-ai pogorât pe pământ tocmai spre a învia pe cei ce suspină și care sunt morți prin păcat și spre a-i face vrednici să Te vadă pe Tine, Lumina cea adevarată, pe cât este cu putință omului, trimite-mi un om care să Te cunoască, pentru ca slujindu-l și supunându-mă lui din toate puterile mele, ca și Ție, și făcând voia Ta în a lui, să-Ți plac Ție, singurului Dumnezeu, și să mă învrednicesc și eu, pacatosul, de Împărăția Ta. Amin. Daca as fi in locul tau mi-as cauta duhovnicul printre parintii d e la parohia de care apartin caci Dumnezeu ne pune foarte aproape de noi oamenii de care avem nevoie.Sau daca nu din parohie atunci pe la bisericile de prin apropiere . Cat despre duhovnicul tau, eu nu cred ca se va supara.Numai ca trebuie sa-i spui ca vrei sa pleci de la el .Si daca te va intreba care-i motivul sa il zici:ca il gasesti greu cand ai nevoie de sfintia sa. Maica Domnului sa te ajute!Dumnezeu nu te va lasa... cu drag,nicoleta
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Vreau sa imi schimb religia | erwin84 | Botezul | 78 | 19.09.2014 09:02:15 |
| Schimb de carti | Mihnea Dragomir | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 31.08.2011 11:02:40 |
| Schimb de Carte Ortodoxă | stefania2011 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 25.06.2011 13:41:09 |
| vreau sa infintez manastire - vreau informatii co | rusu | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 26.06.2008 14:04:07 |
|
|