![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||||||||
|
|||||||||
|
Citat:
Citat:
Dar tu nu trebuie sa spui ca ateii sunt plini de mandrie,adica nu cred pentru ca e sub demnitatea lor.Adevarat,unii asa fac. Dar nu trebuie sa generalizezi. Necunoastere?Pai ca sa ajungi sa crezi in Dumnezeu,trebuie sa vezi dovezile privint existenta lui. Eu am vazut dovezi logice cu privire la inexistenta oricarui zeu.O sa pun un link aici,de indata ce il gasesc. Citat:
Citat:
Citat:
Vad ca tu spui ca aici scepticismul e ceva negativ. In cazul asta,eu nu sunt de acord cu tine.Deloc. Citat:
Un credincios o face cateodata pentru o rasplata din ceruri. Care e mai moral? Citat:
Orice om trebuie sa gandeasca logic mereu. Aici nu trebuie sa se clatine temelia. Dar tu te referi la credinta ta.Ti-am mai zis,daca exista dovezi care contrazic viziunea ta asupra lumii,viziunea ta e gresita. Citat:
Sorry,but un ateu normal,care se bazeaza pe argumente si logica ,nu cred ca va face asta. Un sceptic va incerca sa caute explicatii rationale pentru fenomenele naturale care nu au o explicatie logica,in afara de cea religioasa.Iar scepticul o respinge pe cea religioasa daca este ilogica si inconsisenta. Citat:
|
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Parerea mea... | iustin10 | Generalitati | 22 | 20.09.2010 12:18:01 |
| parerea mea | luciamanta | Despre Biserica Ortodoxa in general | 13 | 26.06.2010 23:52:17 |
| parerea dumneavoastra | Anamaria_anca | Generalitati | 12 | 11.03.2010 19:57:39 |
| PAREREA VOASTRA ! | cristiboss56 | Botezul | 51 | 20.08.2008 17:51:03 |
| spuneti-va parerea | alexa.oni | Generalitati | 12 | 06.01.2008 16:40:38 |
|
|