Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.12.2009, 19:31:13
alexya89's Avatar
alexya89 alexya89 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 24.07.2009
Locație: suceava
Religia: Ortodox
Implicit un adevar sumbru...putem sa facem o schimbare?

din ce in ce mai multi tineri sunt acaparati de "drogurile legale"...isi gasesc alinare in ele sperand ca astfel isi vor gasi fericirea si alinarea,iar mai tarziu se trezesc cu boli,imunitatea scazuta,slabire rapida sau chiar mai rau se trezesc cu moartea langa usa...toti tinerii din ziua de azi cauta fericirea in distractii dinastea false...oare cum pot fi ajutati acesti tineri printre care ma aflu si eu si ma simt neputincioasa ca sa.i ajut...mentalitatea lor e limitata doar la atat incat u mai vad raul... dar cred ca ceva trebuie sa se faca pentru ca prea multi tineri se distrug,chiar un baiat de 20 si ceva de ani din suceava s.a sinucis din cauza ca era "caraus" si vindea droguri in China unde pedeapsa celor prinsi e condamnarea la moarte..e ingrozitor la ce se poate ajunge pentru bani,droguri,distractii...iar nimeni nu poate face nimic...credinta a scazut multi nu mai au incredere in biserica,preoti din cauza mass-mediei care difuzeaza tot felul despre biserica ca sa o ponegreasca...e jalnic...cred ca singurul lucru care putem sa-l mai facem e sa ne rugam pentru ei la Bunul Dumnezeu ca sa ne intareasca si sa aiba mila de noi acum cad uneltirile vrasmasului sunt atat de complexe si ne cunoaste asa usor slabiciunile...sper sa ma ajute si pe mine pentru ca trec printr.o etapa foarte grea cand ma simt intre ciocan si nicovala...

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum putem ii mai putem ajuta pe cei dragi care s-au stins? alex190 Spiritualitatea ortodoxa 14 12.09.2012 21:24:24
Cum facem cruce? Danut7 Generalitati 88 28.09.2010 00:58:35
Drumul spre schimbare ella87ella Pocainta 10 04.09.2009 15:31:59
Teama de schimbare sau... silverstar Generalitati 0 12.12.2008 08:30:18
ce facem asa verona Biserica Ortodoxa Romana 2 02.02.2007 19:12:09