Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.12.2009, 19:01:15
alexaa alexaa is offline
Junior Member

Data înregistrării: 04.10.2009
Religia: Ortodox
Implicit Scoala de parinti

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Draga Alexya, eu consider ca vinovati sunt, in primul rand, parintii care nu au grija de copii sau care ii rasfata prea mult, nu le asigura caldura sufleteasca si mijloacele materiale necesare, nu ii cresc in frica de Dumnezeu si ii lasa pe mana "strazii". uite, m-am uitat astazi putin la un reality-show, "Schimb de mame" parca... Era acolo un țânc de 5 ani despre care parintii spuneau ca il rasfata si ii fac toate poftele. Ei bine,copilul ala dadea cu pumnii in parinti, le zicea sa taca, deoarece il enerveaza, avea o iubita la gradinita (de la 5 ani,Doamne!) iar parintii tot se hlizeau pe acolo,mandri de micul tiran cu personalitate! Daca asta se cheama educatie, apai... Si pe urma tot ei: Cum de a ajuns copilul meu asa?!!
Cum sa ajutam? Cu tot ce ne sta in putere! Cu o vorba buna, cu un sfat, cu o rugaciune, cu un ban, cu dragoste... sa le fim exemplu prin comportarea noastra si sa aratam ca se poate si altfel!
Pacat ca nu exista o scoala de parinti, care se ne invete cum sa educam copiii, pentru cazul in care o sa ii avem, sau pentru cei ce ii au. Probabil ca s-ar evita multe greseli de educatie.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum putem ii mai putem ajuta pe cei dragi care s-au stins? alex190 Spiritualitatea ortodoxa 14 12.09.2012 21:24:24
Cum facem cruce? Danut7 Generalitati 88 28.09.2010 00:58:35
Drumul spre schimbare ella87ella Pocainta 10 04.09.2009 15:31:59
Teama de schimbare sau... silverstar Generalitati 0 12.12.2008 08:30:18
ce facem asa verona Biserica Ortodoxa Romana 2 02.02.2007 19:12:09