Citat:
În prealabil postat de Darkanian
Uite dani2004 si andrei_im nu va certati acum pentru asa ceva.Aici eu am fost devina pentru ca nu am stiu ca este un dar atata de mare de la Dumnezeu si am spus. Nu trebuie sa va certati acum, si daca se trezeste un ateu sau altceva , putin imi pasa mie ce zice el, cunosc destui atei care imi zic fel si fel de porcarii dar nu ma iau dupa ei eu imi vad de viata si Credinta mea in Dumnezeu nu o poate darma nimeni.
|
ma bucur mult pentru tine ca ai ajuns sa nu te mai afecteze ce zic altii. iata ca Dumnezeu lucreaza! ma rog pentru tine sa iti dea si darul pocaintei, caci vad ca spre asta vrei sa te indrepti. si toti ar trebui sa facem asta. nu mi-am dorit sa ma cert cu nimeni. daca te-ai suparat, dani imi cer iertare, nu asta am intentionat. in legatura cu replicile pe care le-ai putea primi de la altii, e adevarat ca nu trebuie sa dam ascultare, ba chiar sa ii multumim lui Dumnezeu pentru ocari. eu m-am referit strict la problema care te-a interesat pe tine, la "margaritarul" lacrimilor, caci Dumnezeu ne spune "Nu dati cele sfinte cainilor, nici nu aruncati margaritarele voastre inaintea porcilor, ca nu cumva sa le calce in picioare si, intorcandu-se, sa va sfasie pe voi". Doamne ajuta si Sarbatori pline de bucurie!