Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.12.2009, 18:39:35
antoradoi's Avatar
antoradoi antoradoi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Ne putem apara singuri ducand o viata spirituala inalta,cu credinta si iubire de Dumnezeu si pentru intreaga sa Creatie.
Diavolii exista pentru a ne ispiti,daca noi nu le dam apa la moara prin faptele rele,ganduri necurate,lipsa credintei,iubirii,atunci ei nu pot interveni cu forta in viata noastra.
Citeste si aprofundeaza,te rog,Cartea lui IOV,din BIBLIE,si vei vedea ca singuri ,oricit de induhovniciti am fi ,nu ne putem apara.As zice ca ,dimpotriva.Cu cit incerci sa te inalti spiritual cu atit ai lupte mai mari,si caderi mai multe.Incearca si vei vedea!Apoi ,nu te mai scapa decit RUGACIUNE NEINCETATA si CREDINTA-n DUMNEZEU,STAPINUL a toate.
Singurul ,DUMNEZEU ,nu intervine ,cu FORTA ,in vietile noastre.DIAVOLUL insa o face.Are nevoie de multi adepti.Daca nu convinge ,invinge.Sa ne rugam lui Dumnezeu sa nu ne paraseasca nici macar o clipa!Si eu va spun,ca una care am citi MOLITVELE SF VASILE (am o carte veche de peste 100 de ani -acolo sint multe alte rugaciuni,care in cartile actuale ,uzuale ,nu prea se mai gasesc,am cumpart-o cu bani multi de la un ANTICAR- ): NU VA JUCATI CU FOCUL!,ca nu se stie cit prapad face...Dar ..ma rog,daca vreti puteti incerca!In fond ,daca nu se da omu' cu capu' de pragul de sus ,nu vede cit de jos e TAVANUL...
Exista aceasta minunata carte: PSALTIREA,pe care o recomand oricui,in orice vreme....Poate fi citita si la vreme de bucurie ,dar ,mai ales ,la necaz si... ca rugaciuni de cerere...apoi de...MULTUMIRE,si LAUDA,aduse lui DUMNEZEU...
"CERCETATI TOATE LUCRURILE SI LUATI CEEA CE ESTE BUN!"(SF.AP.PAVEL)
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Articolul de pe site: Moliftele Sf.Vasile sophia Intrebari utilizatori 77 04.01.2013 15:33:56
Moliftele Sf. Vasile citite in noaptea de revelion sagetuta Generalitati 20 02.01.2013 20:05:52
Moliftele Sfantului Vasile Cel Mare Templier Knight Sfinti Parinti (Patrologie) 12 27.08.2012 11:53:03
Moliftele sf vasile se pot citi de orice preot? ingerul_pazitor Generalitati 46 15.12.2011 17:43:48
Moliftele Sf Vasile rafella Generalitati 6 15.07.2010 13:16:52