Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.12.2009, 20:22:32
Mani Mani is offline
Member

Data înregistrării: 20.04.2007
Locație: Elvetia, Zürich
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andrei25 Vezi mesajul
Mani, tu ai fost baptista, penticostala, inainte de a veni la ortodoxie. In acea perioada, a incercat cineva sa te convinga sa vii la ortodoxie, sa te convinga ca adevarul e numai in Biserica Ortodoxa? Daca a fost asa, nu te-ai opus? Si din ce motive? Multumeste din suflet lui Dumnezeu ca ai devenit ortodoxa. Parintele meu duhovnic mereu imi spune sa-i multumesc lui Dumnezeu ca m-am nascut ortodox, ca e cel mai mare dar pe care mi-l putea face. Doamne ajuta!
N-a incercat nimeni sa ma convinga de adevarul Ortodoxiei. Ma invarteam doar in cercuri NP (neo-protestante). Luam de bun tot ce auzeam acolo.
Iar cand, cu cativa ani in urma am intrat in contact cu Ortodoxia, nu m-am opus, ci am inceput sa-mi pun intrebari peste intrebari, de ce cred ceea ce cred. Procesul de cunoastere si intelegere a Ortodoxiei a durat cam trei ani. Mergeam si la BO si la NP. "Lovitura de gratie" a dat-o Sf. Impartasanie. Cand am inteles ca la NP ea este doar un simbol, si nicidecum Trupul si Sangele Mantuitorului (cum voiam eu sa cred), atunci mi-am dat "demisia" din adunare si am cerut intrarea in BO.
Cum am mai zis, ma fericesc in fiecare zi de pasul facut.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Duhovnic in Targoviste ginye55 Preotul 4 09.12.2013 16:20:29
Exista reguli pentru un preot/calugar in vizita in alta biserica? sophia Biserica Ortodoxa Romana 10 24.07.2012 13:04:20
Colegă penticostală elom Secte si culte 225 21.08.2011 19:15:50
Studentii in biblie o alta ramura a sectelor none Alte Religii 9 16.10.2010 16:52:29