![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu pot sa cred intr-un Dumnezeu Biblic care spune asta:
Deuteronomul 13:1 Daca se va ridica în mijlocul tau un prooroc sau un visator de vise care-ti va vesti un semn sau o minune, 2 si se va împlini semnul sau minunea aceea de care ti-a vorbit el zicând: „Haide dupa alti dumnezei” -dumnezei pe care tu nu-i cunosti, „si sa le slujim”! 3 sa n-asculti cuvintele acelui prooroc sau visator de vise, caci Domnul, Dumnezeul vostru, va pune la încercare ca sa stie daca iubiti pe Domnul, Dumnezeul vostru, din toata inima voastra si din tot sufletul vostru. 4 Voi sa mergeti dupa Domnul, Dumnezeul vostru, si de El sa va temeti; poruncile Lui sa le paziti; de glasul Lui sa ascultati; Lui sa-I slujiti, si de El sa va alipiti. 5 Proorocul sau visatorul acela de vise sa fie pedepsit cu moartea, caci a vorbit de rasvratire împotriva Domnului, Dumnezeului vostru, care v-a scos din tara Egiptului si v-a izbavit din casa robiei, si a voit sa te abata de la calea în care ti-a poruncit Domnul, Dumnezeul tau, sa umbli. Adica "Domnul va pune la incercare", mai precis el trimite proorocul ca sa fie dat exemplu si omorat, ce Dumnezeu care-si iubeste creatia este capabil de asemenea nelegiuiri? Sau "Deuteronomul 14:21 Sa nu mâncati din nici o mortaciune; s-o dai strainului care va fi în cetatile tale, s-o manânce sau s-o vinzi unui strain; caci tu esti un popor Sfânt pentru Domnul, Dumnezeul tau" Deuteronomul 15:3 Vei putea sa silesti pe strain sa-ti plateasca; dar sa ierti ce ai la fratele tau. Daca ei sunt un popor sfant, noi restul ce suntem?!?! Egiptenii, mayasii, incasii, nordicii, dacii, asiaticii, sumerienii etc. nu sunt tot din creatia Lui? Pai da, nu suntem. Suntem din alta creatie, a altor Dumnezei. Biblia este numai pentru Israeliti, noi, restul, suntem STRAINII din aceasta carte. . Iar tu ala de vrei sa dai cu piatra, citeste mai intai ce scrie in cartea la care cu atata disperare te inchini. Esti sigur ca ai ales Dumnezeul corect? |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Am nevoie de niste sfaturi!! | Calin21 | Preotul | 4 | 17.02.2011 15:32:09 |
Niste sfaturi,daca se poate | elena1974 | Generalitati | 57 | 03.10.2010 13:50:58 |
Ajutor...am nevoie de sfaturi.. | marcelpanait | Secte si culte | 11 | 02.08.2010 16:49:00 |
Caz rar, am nevoie de sfaturi!!! | worldwide | Intamplari adevarate | 18 | 28.04.2010 22:52:32 |
sfaturi pt cei care au nevoie | anna13 | Intamplari adevarate | 2 | 29.10.2006 15:57:48 |
|