Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.01.2010, 10:36:02
eduard40 eduard40 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 06.01.2010
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozymin Vezi mesajul
Nu pot sa-ti zic decat sa ai rabdare. Probabil un duhovnic te poate ajuta foarte mult cu sfaturi si rugaciune. Ai grija la tot ceea ce faci si lupta pentru familia ta.
Ca sugestie pot sa-ti dau cateva sfaturi pe care ti le-as da dar totul depinde de tine.
Sa taci atunci cand vrei sa te certi. E greu, dar un repros face sa puna paie pe foc, si ceea ce e important nu-i reprosa nimic, nu o face sa se simta inferioara, acordai importanta cuvenita, incearca sa fi romantic. Chiar daca ea are chef de cearta, tu fi bland, vorbeste-i normal, si chiar zambeste, glumeste. Fa-o sa descopere ceea ce ia placut la tine. O alta sugestie ar fi sa va petreceti mult timp impreuna doar voi singuri, plimbari etc. Putei sa va luati o mica vacanta de relaxare. Si inca ceva. Ar fi bine ca rugaciunea sa o faceti in comun,sa mergeti impreuna la aceeasi biserica, sa va spovediti la acelasi preot, postul sa-l tineti impreuna.
Sper ca te-am ajutat si astept un raspuns sa vad cum iti mai merge.
Multumesc tuturor celor care miau raspuns si ma sustin .Azi sa intamplat un lucru trist dar poate fi un semn ( sotia a lovit o masina ea fiind devina, asigurarea ei expirase de 1 zi si reparatia costa in jur de 1000 euro pe care noi trebuie sa-i platim).Nu am certato am ajutato si am sustinuto moral .De biserica nici nu poate fi vorba fuge rau imi spune sa ma duc eu .Eu am sa incerc sa fiu tandru si sa nu ne mai certam .......poate se va trezi .
Doamne ajuta.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
O lume pe cale de disparitie costel Generalitati 45 26.02.2013 03:30:13
Papa este pe cale de a pescui un pește mare Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 17 13.02.2012 21:26:45
cale de mijloc Jamaica Generalitati 28 29.08.2010 00:47:51
Familia si migratia - un pas spre destramare? Tamara Generalitati 4 27.07.2009 13:08:42
Dificultati pe cale iosif Generalitati 39 01.04.2007 19:44:39