![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Pentru tine draga mea si pentru alti oameni bolnavi de cancer pe care ii cunosc ma rog ca tratamentul cu bicarbonat de sodiu sa fie vindecator. Despre Dr Simoncini (atat cat am citit si eu pe Internet) e greu de spus daca e sau nu un excroc. Traim vremuri grele cand "cel viclean" ne ispiteste usor pentru ca pare sa fie cel bun.
Singura noastra salvare e la Dumnezeu. Sa ne rugam asadar. M-a impresionat mult povestea ta. Pari un om puternic si echilibrat, dar cred ca sunt si momente cand e greu sa te mentii astfel, cand te incearca teama.. nu shtiu. Si eu am 35 de ani, 2 copii, un sot, o profesie.. Ca noi sunt multi, desigur. Oricine poate trece prin ce treci tu acum. Iti doresc cu toata inima sa gasesti ceea ce cauti si Dumnezeu sa-ti dea ce ai nevoie :) Multa sanatate, curaj, gandul cel bun si lumina! Te imbratisez si daca simti nevoia sa stai de vorba cu cineva nu ezita, mi-ar face mare bucurie. DOAMNE AJUTA! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Alcohol mouthwash si asociatia cu cancerul oral | speranta1970 | Generalitati | 14 | 25.05.2021 10:02:02 |
Cancerul ovarian | cristina mioara | Generalitati | 94 | 02.08.2011 18:49:56 |
Cancerul pulmonar - pericolul din umbra pentru nefumatori | absolutep0wer | Generalitati | 4 | 14.09.2010 19:04:46 |
Nicotina, asociata cu cancerul mamar | absolutep0wer | Generalitati | 2 | 25.08.2010 23:00:33 |
lupta cu cancerul | mirela.b | Umanitare | 16 | 16.01.2009 14:05:49 |
|