![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am intilnit un ateu care facea mai multe lucruri bune decat un crestin... Nici eu nu cred ca ai venit intamplator pe acest forum. Tu cauti ceva anume. Sa fie oare pacea si linistea sufleteasca...
Ai spus sa iti putem punem orice intrebare. Iti place ceea ce am citat mai jos ? Te rog sa imi raspunzi prin da sau nu. 1. Graiurile mele ascultă-le, Doamne! Înțelege strigarea mea! 2. Ia aminte la glasul rugăciunii mele, Împăratul meu și Dumnezeul meu, căci către Tine, mă voi ruga, Doamne! 3. Dimineața vei auzi glasul meu; dimineața voi sta înaintea Ta și mă vei vedea. 4. Că Tu ești Dumnezeu, Care nu voiești fărădelegea, nici nu va locui lângă Tine cel ce rau. 5. Iar eu, întru mulțimea milei Tale, voi intra în casa Ta, închina-mă-voi spre sfânt locașul Tău, întru frica Ta. 6. Doamne, povățuiește-mă întru dreptatea Ta! Îndreptează înaintea mea calea Ta. 7. Si să se veselească toți cei ce nădăjduiesc întru Tine; în veac se vor bucura și le vei fi lor sălaș și se vor lăuda cu Tine toți cei ce iubesc numele Tău. 8. Că Tu vei binecuvânta pe cel drept, Doamne, căci cu arma bunei voiri ne-ai încununat pe noi. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 21:52:20 |
Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 16.08.2010 23:01:34 |
Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 16:49:03 |
De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 22:51:32 |
ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 21:21:58 |
|