Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.02.2010, 23:57:00
sofia_78's Avatar
sofia_78 sofia_78 is offline
Member

Data înregistrării: 29.01.2010
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit ...

Nu stiu ce sa zic despre carte, dar pot spune ca imaginatia folosita in rugaciune este foarte periculoasa!!!!! Cunosc cazuri care au ajuns demonizati numai imaginandu-si in timpul rugaciunii ingeri, sfinti etc... Cititi despre rugaciune carti, mai ales despre rugaciunea inimii si veti vedea ca e INTERZIS! sa-ti imaginezi ceva in timpul rugaciunii, sa nu ai nii un fel de imagine in minte, mai ales a Lui Dumnezeu, care intr-adevar, cartile spun ca noi ni-L putem imagina pentru ca nici un ochi omenesc nu L-a vazut pana acum, in Persoana, ci doar ca lucrare, ceea ce e un lucru foarte diferit, Duhul Sfant s-a aratat, chiar si Sfanta Treime s-a aratat la Mamvri dar intr-o forma umana, 3 Tineri, dar in cea Dumnezeiasca numai Sfintii din cer poate L-au vazut si ingerii, dar noi nu.

Cititi "Pateric despre visuri si vedenii" !!!! o carte impresionanta despre lupta calugarilor din Muntele Athos cu demonii, li se arata sub forma Maicii Domnului, a Mantuitorului, iar unii si-au imaginat lucruri sfinte in rugaciune (fara sa stie ca-i vatama) si au ajuns demonizati, unii si-au pierdut mintile de tot, e FOARTE! periculor, cititi cartea pe care v-am recomandat-o. Deci daca asta e problema, atunci Razboiul Nevazut aici nu greseste, si fiind totusi scrisa de un calugar, sfant, athonist, ma indoiesc ca greseste, pentru ca lupta pe care o dau ei acolo cu necuratii e de neinchipuit pentru noi, eu am citit si am auzit niste lucruri incredibile legate de subiectul asta din Muntele Athos.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
La Catedrala romano-catolica " Sfantul Iosif " cristiboss56 Biserica Romano-Catolica 3 07.05.2011 23:28:13
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42