Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.02.2010, 00:26:38
tomi tomi is offline
Junior Member

Data înregistrării: 01.05.2007
Religia: Ortodox
Thumbs down

Citat:
În prealabil postat de cherub Vezi mesajul
tomi draga [], acuma depinde si de interpretare, monsher... fiecare deduce ce vrea. Din cate observ, tu cam ai ceva probleme la acest capitol - ai niscaiva pb. d.p.d.v. al capacitatilor de a interpreta lucrurile... si, 'colac peste pupaza', te mai si apuci sa faci pe deshteptu' (dupa ce ca esti 'inaintat in invatatura pana la genunchiul broastei', vba povestitorului - macar stii care?! lol). Ce sa mai vbim de alte cunostinte elementare de cultura generala, in materie 'teologiceasca' - probabil (ca sigur) iti cam lipsesc si acelea, cu desavarsire...

"nu-l mai poti lasa pe acela sa faca ce vrea" pt. ca, de obicei, voia omului nu coincide cu, nu este si voia lui Dumnezeu (mai citeste si tu din Sf. Parinti etc, dar ai grija cum interpretezi lucrurile, ca nu prea 'le ai cu' discernamantul...)

in sfarsit, ce sa-mi mai racesc tastatura degeaba, cu de'alde tine!?... asa ca nu mai insist asupra anumitor aspecte, fiindca o atare 'dezbatere' nu ar conduce, probabil, nicaieri (decat, cel mai probabil, intr-un 'punct mort'); discutie neroditoare, ce ar fi o totala pierdere de timp si spatiu (de postat aci pe forum). s.a.m.d...

Decat sa te-apuci sa postezi aiurea pe forumuri doar de dragul de a posta, fara macar sa ai ceva util (in vreun fel) de punctat, mai bine, du-te si te... plimba, monsher tomi!
Ca peste tot, si pe forumul asta, exista "experti" in domenii multiple care sunt tare bagareti de seama la lucruri care n-au nici o legatura cu subiectul si "analizeaza" autorii din cateva cuvinte.
Lipsa de bun simt se pare ca-ti da dreptul de a judeca si a da sfaturi. Multumesc, dar nu am nevoie. Are cine sa ma judece.
Daca o sa-mi gasesc timpul necesar sa scriu articole vei afla cu siguranta.

Revenind la citatul din articol, nu am stat sa analizez daca fumatul este rational sau spiritual, ideea (da! off-topic) era legata de felul in care se intelege iubirea. Adica, daca iubesti pe cineva si nu se potriveste cu "sablonul" pe care il ai despre persoana respectiva, poti incepe sa-l modelezi cu orice pret, pentru a se incadra in acel sablon? Cum ramane atunci cu liberul arbitru?
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fumatul - boală sau lipsă a discernământului? I.Calin Generalitati 71 01.03.2014 05:35:30
Fumatul si Impartasania Don_Juan Impartasania (Taina Euharistiei) 194 29.04.2012 14:58:35
Fumatul din narghilea e pacat? Stefan500 Generalitati 36 28.08.2011 15:01:30
fumatul marius.b. Generalitati 29 17.08.2011 20:08:11