11.02.2010, 21:20:53
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Danut7
Mda.. am vazut si eu "explicatia" ... pe youtube.Nici nu ma indoiesc ca iluzionismul are multe tehnici secrete, nu am zis ca nu, poate fi o iluzie, insa cam dificil de realizat.A zis cineva ca alti oameni in departare nu au schitat nimic.Un om s-a oprit si s-a uitat uimit si speriat in cadru din dreapta spre sfarsit.Si tanti aia care cica i-a fost "actrita" in trucul asta care si-ar fi pierdut ambele picioare, nu prea seamana cu femeia care participa la truc.Uite ca am gasit eu o explicatie mai buna.E posibil ca trunchiu de sus sa fi fost o persoana, femeie mignona parea la un moment dat ca are picioare, iar "picioarele" ei sa fi fost un acrobat de ala de circ impaturat in doua.Da chiar si asa le-ar fi fost greu se umble ca un om normal si sa stea acrobatul in pozitia aia unii peste altii si sa fie mijlocul si constitutia intregului trunchi si corp ca al unui corp uman, fara nici o umflatura mai ales a capului la mijlocul trunchiului(asta dc ar fi fost din 2 persoane).Deci fabricari "logice" pot aparea.La fel cum apar si la minunile adevarate sau de la Dumnezeu, se cauta fel si fel de explicatii si se mai si gasesc.Eu nu il stiam pe nenea asta, din greseala l-am mai prins de vreo 2 sau 3 ori la tv si de curiozitate m-am uitat.O data cu levitatia, o data cand a fost legat cu o funie groasa de fiecare membru al trupului de catre puscasi marini si aruncat in piscina si o data cand s-au adunat mai multi oameni si au pus mana pe el si a inceput sa se ridice.Si aia mi s-a parut dubioasa un pic, a inceput sa se ridice putin apoi a cazut, si a zis asta "Who doesn`t believe in me?" si apoi a inceput sa se urce, cam pe la 1m de pamant.Nu zic ca multe din astea nu pot fi fabricate mai ales sau iluzii sau prin intermediul TV-ului, insa cum?Gasesti explicatie la asta cu ruptu in doua si la mersu pe apa?Ai vazut ca la un moment dat isi baga si piciorul in apa, isi lasa si pantofii in apa, trece si o tipa pe sub el.La inceput si eu am privit filmul crezand ca o fi vreo sticla sau ceva suprafata incolora pe care paseste, dar s-a si udat a si lasat papucii in apa, etc.Ceea ce mi se pare "interesant" e ca lumea pare sa nu creada ca poate exista magie neagra sau minuni rele, sau nu prea mai crede lumea in minuni, acum lasand la o parte pe nenea asta "Criss Angel".Vorbim in afara lui, am vazut ca cineva cand am vorbit de draci si vrajitorii m-a luat in ras.Exista magie neagra si vrajitorie in lume si minuni negative si false la fel cum exista si minuni adevarate.Cred ca si Biserica vorbeste despre asta.Oare chiar credeti ca vrajitori precum mai demult nu mai exista de mult, sau nu mai pot exista?
|
nush de ce ma ma faci sa zambesc
in fine, esti genu de public caruia vrea iluzionistul sa i se adreseze
Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
|