Citat:
În prealabil postat de ai2
Gogoasa de o spui tu a fost inventata de creationisti in incercarea de a ataca evolutionismul. Asta spun creationistii ca spun ateii cand, in realitate, NICAIERI in teoria evolutionista spune cu totul si cu totul altceva.
Tu chiar te respecti cand folosesti atatea erori de logica in argumentare? Eu cred ca de fapt asta arata ca ai capitulat, intelectual vorbind, si recurgi la tertipuri josnice ca sa-ti dai singur dreptate. Inca un efect mirific al "perfectiunii"!
|
te repezi la insulte dar fara argumente .ceri de la altii dar tu de ce nu viii cu argumente nu supozitii personala /crezi ca vorbind pe acest ton demonstrezi ca esti asa de "intelectual"?adu argumente la care sa TI se raspunda cu contra argumente.e un subiect prea dezbatut pe un forum crestin ortodox sau am gresit ?
2.daca esti asa convins ca e evolutie sau nu daca cred sau nu ce te doare pe tine asa de tare ?crezi ca interreseaza asa tare pe crestini sau daca nu ma luminezi pierzi ceva ?si daca iti dau dreptate cu ce te incalzeste?eu am opinia mea si nu am de gand sa mi-o schimb ,te deranjeaza?da ce?confaorm evolutiei daca imi cresc aripi sau nu soarele tot va rasari maine.nu crezi?post usor si paste bun