![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Deasemenea si eu cred ca sunt foarte periculoase visele,vedeniile...etc..
Eu unul mi-e frica sa cred sau sa interpretez in vreun fel asa ceva.. Am visat de 3 ori(exact) sfarsitul lumii cu judecata de apoi..cum cobora Hristos pe nori..cu ingerii...am simtit o frica nespusa...ma gandeam doar la cei dragii la familie...toata lumea fugea in toate partile si tipa...si cand a dat sa vorbeasca Isus parca a tunat...atunci de frica m-am asezat in genunchi si am inceput sa ma rog(in vis).. Nu va puteti imagina cum m-am trezit la cateva minute de la vis..eram ud de frica...aproape plangeam...Semn nu cred sa fi fost ca nu sunt eu vrednic nici de macar asa ceva..dar m-am speriat rau de fiecare data....si stiu perfect ca de 2 ori visul a fost identic 100%...a 3-a oara a fost un pic diferit...parca vedeam deasupra orasului meu o cruce imensa,alba pe cer(exact cum scrie in Biblie)... Se trage si de la faptul ca am citit Apocalipsa dupa Ioan cat n-am citit din restul Bibliei(adica nu sunt vreun invatat in Scripturi)...dar mi-a placut si am citit-o de multe ori(Apocalipsa)..poate si asta o fi vreun motiv.. Ideea este ca atunci cand imi amintesc de ele si ma gandesc ca asa va fi in Ziua Judecatii mi se ridica parul pe mn de frica...imaginati-va la sunetul trambitei ca vezi pe cer o cruce alba mare si pe Isus pe nori..si ca ...gata cu lumea... Sper sa nu prind ziua aceea in viata aceasta si nadajduiesc sa nu fiu in alta parte decat langa Dumnezeu,caci mare este mila Sa...Doamne ajuta!!!
Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu. Mai mare dragoste decat aceasta nimeni nu are, ca sufletul lui sa si-l puna pentru prietenii sai. (Ioan 15:12-13) |
|