ce coincidenta :)
Ani la rind mam ,,luptat,, cu ceilalti din alte religii...Dar am realizat ca nu merita,imi cheltuiam energia degeaba...si cam atit.Ei ramineau tot la ale lor. Intr-adevar , penticostalii,baptistii,etc sint f amabili ,draguti de dai in diabet :)) glumesc..sint oameni cuminti,familisti si nu pot sm pronunt: daca vor ajunge in iad sau rai,numai Bunul Dumnezeu stie...,,sa ne rugam unii pentru altii,si toata viata noastra lui Hristos dumnezeu sa o dam,, Si cum vorbea un frate mai sus,casatoria intre oameni de religii diferite e dea dreptul trista. In ce sens? hai sa explic sa numi sara lumea la beregata:)) eu sustin ca Maica Domnului nu a mai avut copii, ea sustine ca da, eu o praznuiesc pe Sfinta Parascheva si vr sa merg la Iasi sm inchin moastelor..ea imi zice ca cheltui banii degeaba..eu vr sami botez copilul in credinta ortodoxa,ea se impotriveste..si exemple sint o mie!!!asa ca...fiecare sa se casatoreasca cu cei din biserica lor fara sa se mai complice. Parerea mea. Nu ma judecati. Doamne ajuta in toate si post usor!
|