Va rog sa ma ajutati cu un sfat
Buna ziua tuturor. Citesc de ceva timp acest site si ca tot pacatosul...mi-am facut cont abia acum cand am nevoie de ajutor cand poate puteam si eu la randul meu sa ajut macar cu un sfat pe altul asa ca Dumnezeu sa ma ierte. Sotul meu si cu mine ( suntem casatoriti din decembrie 2009 si deocamdata doar la Starea civila) avem 20 de ani si de cunoastem de 3 ani. Ne-am cunoscut printr-un prieten comun, a fost dragoste la prima vedere. El a plecat in alt oras acum 2 ani si acum 1 ani cand s-a intors in Bucuresti ne-am mutat impreuna si am spus alor nostrii ca vrem sa ne logodim la Biserica si la terminarea studiilor sa ne casatorim. In toamna anului trecut, dupa ce am cerut sfatul unui parinte, am renuntat la ideea logodnei si stiind ca ai nostrii sunt mai interesati de o situatie materiala inaintea cununiei, ne-am luat 2 dintre cei mai bni prieteni si ne-am casatorit civil. pana acum nu le-am marturisit decat parintilor mei ce am facut si ca vrem imediat dupa Sfintele Pasti sa cerem binecuvantare de la Dumnezeu si ei au acceptat. noi nu vrem petrecere Doamne fereste sau lautari sau masa, nu vrem decat sa ne fie nasii, care or fi ei si parintii langa noi in momentul in care prrotul ne da binecuvantarea dupa care sa mergem acasa si sa ne bucuram intre noi pentru noua familie. Azi cand am spus mamei lui ea a spus ca daca facem asa ceva inainte sa terminam facultatea ei ( familia lui ) nu mai au ce discuta cu noi. Noi vom cauta cat de curand un duhovnic sa ne spovedeasca, mai ales pe mine ca am facut pacat mare, sa ne indrume si sa ne ajute insa intrebarea mea este urmatoarea: daca parintii se pun contra casatoriei si binecuvantarii lui Dumnezeu, facem pacat daca mergem impotriva lor spre El? trebuie sa mentionez ca pentru a ne putea intretine singuri la vara plecam la munca in afara numai sa ne fie linistie in casa. Va rog frumos ajutati-ma, si acum scriind imi tremura mainile si imi plang ochii pentru ca nu avem liniste si pace in casa si pentru ca riscam ca intr-un moment asa important sa lipseasca parintii. Ma rog la Dumnul ca prin sfaturile voastre sa-mi vorbeasca El caci tare am nevoie.
|